Leilighet i grå og lyse nyanser med luksuriøse møbler. Illustrasjon til artikkel om hvordan du kan oppgradere leilighet mens den bygges hos Thon Eiendom.
Illustrasjonsbilde av leilighet B601 i Skårerløkka PREMIUM.

Ny leilighet? Sjekk hvilke tilvalgsmuligheter du har

Kjøper du ny leilighet i Thon Eiendoms boligprosjekter kan du gjøre flere endringer og tilvalg. Les om hva som lønner seg mest!

Fordelen med å kjøpe en helt nybygd bolig er at du kan endre og tilpasse etter eget ønske.

– Foruten kjøkken, kan det være smart å legge litt ekstra penger i oppgradering av det elektriske anlegget slik at leiligheten er rigget for installering av smarte el-punkt-løsninger, tipser Stig Christensen.

Han er salgssjef hos Thon Eiendom og har blant annet salgsansvar for Skårerløkka Premium på Lørenskog

Nå ser han at flere og flere boligkjøpere blir stadig mer opptatt av å ta smarte og langsiktige valg.

resize.jpg

Stig Christensen er salgssjef i Thon Eiendom. Foto: Erik Burås

Tre ting de fleste velger å oppgradere

Ifølge salgssjefen er kjøkkeninnredning, gulv og farger på veggene de tre tingene de aller fleste boligkjøpere velger å oppgradere.

– Kjøper du ny leilighet via Thon Eiendom kan du endre alt ifra benkeplater til blandebatteri, hvitevarer og innredning på kjøkkenet. Noen velger også å supplere med en kjøkkenøy, som er en fin løsning i leiligheter med åpen stue- og kjøkkenløsning, sier Stig.

Også ladeboks i garasjen er et typisk tilvalg mange benytter seg av nå.

– På Skårerløkka Premium er imidlertid ladeboks inkludert i kjøpesummen, der får du ferdig opphengt lader på parkeringsplassen, sier Stig.

Skårerløkka PREMIUM

Høy standard, unik felles takterrasse, gjesteleilighet og selskapslokale er noe av det prosjektet vil by på. Midt i det som blir «nye Lørenskog sentrum» med et yrende gateliv, kaféer, butikker og parker.

Les mer om Skårerløkka

402_Thon_Skaarerlokka_ByggA_Leilighet A603_Kjokken_med mennesker_V02.jpg

Det kan lønne seg å gjøre endringer på kjøkkenet når du skal flytte til ny leilighet.

Tilvalg og muligheter: Dette kan du endre

Hvor mye og hva du får lov til å endre varierer fra utbygger til utbygger.

– Det er ikke alle utbyggere som åpner opp for endring av planløsning, men de aller fleste tilbyr valg av ulike kjøkkeninnredninger, gulv og fliser om du vil ha noe annet enn standardpakken, forteller Stig.

I noen tilfeller kan du også endre hele «layouten» på leiligheten. Det betinger imidlertid at du er tidlig ute i kjøpsprosessen og at du tar høyde for ekstra kostnader. Til gjengjeld får du en skreddersydd leilighet tilpasset deg og dine behov.

– Dette er en litt mer omfattende prosess hvor vi i Thon Eiendom setter opp et eget møte med prosjektleder, arkitekt og boligkjøper, sier Stig.

– Jo tidligere i kjøpsprosessen du bestemmer deg for å gjøre endringer, jo bedre, legger han til.

En annen rimeligere, men lønnsom oppgradering er maling.

– Maling er en billig oppgradering med tanke på tiden du selv ville brukt. Mange tror det er en smal sak å male selv, men det ligger en del jobb i å maskere og få det fint, mener Stig.

Å benytte seg av tilvalg og oppgraderinger kan også bli en lønnsom investering ved et eventuelt videresalg av boligen.

 

slik_skaper_du_drommehjemmet_ramsøskar_12-10-22_1920x1080.jpg

Interiørarkitekt Trond Ramsøskar. Foto: Monn Interior Architects

Finn stilen som passer for deg

Skårerløkka Premium er Thon Eiendoms eksklusive boligprosjekt midt i sentrum av Lørenskog. 

Stig forteller at alle som kjøper leilighet i Skårerløkka Premium kan velge mellom tre ulike stilpakker.

– Skårerløkka Premium er et unikt prosjekt med det lille ekstra og nettopp derfor har vi utarbeidet de ferdig definerte stilpakkene som inngår på alle 3- og 4-roms leiligheter uten ekstra kostnader, forteller Stig.

Det er Monn interiørarkitekter som står bak stilpakkene som skal forenkle valget av interiørløsninger, materialer og farger.

– Alle farger og materialer er nøye utvalgt og kvalitetssikret. Det eneste du må gjøre er å bestemme hvilken av de tre pakkene du liker best, avslutter interiørarkitekt Trond Ramsøskar.

 

Vil du vite mer om Skårerløkka? - Ta kontakt med meg.

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka PREMIUM

Fyll inn skjemaet nedenfor for å siste nytt om Skårerløkka PREMIUM. I våre nyhetsbrev får du blant annet oppdateringer om boligprosjektet, nyttig informasjon for boligkjøpere og spennende nyheter fra byggeplassen og nabolaget.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.