Bilde fra leilighet i boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM. Leiligheten er lys beige og viser en mann og en dame som tar en kaffekopp sammen på kjøkkenet.
Oppfyll boligdrømmen i Skårerløkka PREMIUM

Skårerløkka PREMIUM – fordeler som passer deg perfekt

Tenk deg å ha et ekstra soverom, stort og luftig og med eget bad, alltid strøkent og klart til å huse venner og familie som måtte komme på overnatting.

Utforsk Skårerløkka

skjermbilde-360-visning-Skarerlokka-PREMIUM.jpg

Bli bedre kjent med området i vår 360-visning. 

Ta en guidet tur på aktivitets- og parkområde her.

Og tenk å ha såpass plass ved bordet at du kan invitere absolutt alle du ønsker å ha rundt deg når de store anledningene skal feires. Både gjesteleilighet og eget selskapsrom er inkludert når du kjøper leilighet i Skårerløkka PREMIUM. Og det er bare to av de mange fordelene. 

Drømmebolig med det lille ekstra 

Skårerløkka PREMIUM består av Salgstrinn 2 og Salgstrinn 3 på Skårerløkka i Lørenskog. Dette er et boligprosjekt med det lille ekstra hvor vi ønsker å imøtekomme dine behov og forventninger til hvilke funksjoner et moderne hjem skal romme. Derfor har vi inkludert en rekke fordeler som gir en enklere hverdag og tilrettelegger for de spesielle anledningene. Det handler både om utnyttelse av fellesarealer og om individuell tilpasning av din egen leilighet.

Alle leilighetene holder i utgangspunktet høy standard og innredes med materialer og produkter fra den anerkjente leverandøren Norema. I tillegg har vi i samarbeid med Monn Interior Architects utarbeidet tre alternative stilpakker slik at du lettere har mulighet til å sette ditt eget personlige preg på boligen. Stilpakkene er inkludert i prisen ved kjøp av 3- og 4-romsleilighetene.  

Les mer om Skårerløkka PREMIUM og stilpakkene

– Vi har lenge hatt et ønske om å gi våre boligkjøpere noe ekstra i et boligprosjekt. I prosjekteringen av Skårerløkka PREMIUM, har vi derfor brukt tid på å fremme ekstra kvaliteter for beboerne. Kenneth Ytterbø, senior salgssjef for boligsalg i Thon Eiendom

Fellesarealer til både glede og nytte 

Å legge til rette for et sosialt og godt naboskap har vært viktig i planleggingen av Skårerløkka PREMIUM. Det har blant annet resultert i et stort felles park- og aktivitetsområde, samt den solrike og frodige takterrassen på hele 400 kvadratmeter. På takterrassen blir det gangstier, blomster og trær, og utekjøkken med langbord. Det blir også et eget område hvor man kan dyrke urter og grønnsaker.

Den romslige takterrassen blir en privat hage hvor du kan slappe av alene eller nyte fellesskapet med naboene. Den blir et alternativ til det åtte mål store aktivitets- og parkområdet som omkranser Skårerløkka.

Ta en guidet tur på aktivitets- og parkområde her

– Vårt mål er å tilby et prosjekt med praktiske fasiliteter som beboere kan benytte seg av daglig. Kenneth Ytterbø, senior salgssjef for boligsalg i Thon Eiendom

Inviter til fest i eget selskapslokale 

I Skårerløkka PREMIUM kan du booke husets felles selskapslokale til ulike anledninger. Det kan være alt fra uformelle vennefester til store jubileer og familiebegivenheter. Men lokalet kan også benyttes til andre formål, for eksempel til årsmøtet i sameiet, eller du kan booke det hvis du har behov for hjemmekontor.

Fordeler som gir deg en enklere hverdag 

Skårerløkka PREMIUM får også garasje for beboerne, og alle plassene vil ha ladestasjon for elbil. I tilknytning til garasjen kommer det hobbyrom, smørebod, sykkelverksted og vaskeplass for bil. Med andre ord praktiske fasiliteter som er med på å gi deg en enklere hverdag og som tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil.

Et felles lokale med mange bruksområder.  Book inn til møter, hjemmekontor eller samle venner til en fest.

Rabatt på Thon Hotels 

Thon Eiendom er en del av et konsern med mange forretningsområder. Dette kommer boligkjøperne i Skårerløkka PREMIUM til gode gjennom rabatt på Thon Hotels. Ved innflytting får du en rabattkupong med 20 prosent avslag på valgfritt weekend-opphold hos Thon Hotels.

– Det er sjelden vi har opplevd så stor respons som da vi lanserte Skårerløkka PREMIUM. Det betyr at vi har truffet noe markedet ønsker. Kenneth Ytterbø, senior salgssjef for boligsalg i Thon Eiendom

Dette er PREMIUM-fordelene

• En fullt utstyrt 2-roms gjesteleilighet  
• 
Selskapslokale som også kan benyttes til møter, hjemmekontor el. 
• 
Hobbyromsmørebod og vaskeplass til bil 
• 400 m² stor takterrasse med utekjøkken og urtehage 
• 
Velg mellom tre stilpakker (inkl. ved kjøp av 3- og 4-romsleilighet) 
• 
P-plasser med ladestasjon  
• 
2 timer gratis håndverker ved innflytting 
• 
Tilbud og rabatter hos Triaden og Thon Hotels

Les mer om Skårerløkka PREMIUM

Ønsker du å vite mer om Skårerløkka PREMIUM?

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka PREMIUM

Fyll inn skjemaet nedenfor for å siste nytt om Skårerløkka PREMIUM. I våre nyhetsbrev får du blant annet oppdateringer om boligprosjektet, nyttig informasjon for boligkjøpere og spennende nyheter fra byggeplassen og nabolaget.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.