Butikk- og serveringslokaler til leie

Er du på jakt etter å leie lokaler til en egen butikk, et nytt serveringssted eller et annet spennende konsept? Vi har ulike typer lokaler til leie både i handlegater og på kjøpesentre i hele landet.

Thon Eiendom hjelper deg på veien til å realisere drømmen din. Uansett hva slags lokale du ønsker deg så vil vi sørge for at ditt konsept får god beliggenhet på et kjøpesenter eller i en handlegate.

I nærheten av et knutepunkt

Våre kjøpesentrene og handlegater ligger ofte i nærheten av knutepunkt, med sentral beliggenhet og god miks av butikker, kaféer og spisesteder.

Lokaler i handlegate

Bli en del av et levende bymiljø og lei butikklokale eller serveringslokale på gateplan. Velg utleielokaler for ulike konsepter, enten du ønsker lokaler til butikk, kafé eller restaurant.

Lokaler på kjøpesenter

Med lokale på kjøpesenter blir du en del av et etablert shoppingmiljø og får delta i felles markedsføring og aktiviteter på senteret. Olav Thon Gruppen eier og forvalter 82 kjøpesentre i Norge og 10 i Sverige. De mest kjente kjøpesentrene er Sandvika Storsenter og Nordby Shoppingcenter, men vi har sentre over hele Norge i ulike størrelser – fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

Ønsker du å vite mer om leie av lokaler til butikk og servering?

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne det lokalet som passer ditt konsept best, enten på et kjøpesenter eller i en handlegate.

Trenger du hjelp til å finne riktig lokale?

Fordeler med å leie lokaler hos Thon Eiendom

  • Bli større sammen med oss – vi hjelper deg å lykkes
  • Sentral beliggenhet
  • Stabil og seriøs utleier
  • Trygg drift
  • Kom raskt i gang
  • Fleksibilitet med Thon Flex

Ledige butikk- og serveringslokaler

Type lokale

Viser 8 av 16 treff

Bilde av butikkinteriør

Psst ...

Visste du at vi gir deg råd og veiledning ved oppgradering av ditt lokale?