Bildet viser en stue fra boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM. En lys sofa står til venstre i bildet. I forkant står et mørkebrunt bord. I bakgrunnen ser man en spisestue og en del av kjøkkenet. Lyst og fint med mye dagslys.

Derfor bør du velge 3- og 4-roms leilighet

Vi har endret vaner og tilbringer mer tid hjemme etter pandemien, og hjemmekontoret har kommet for å bli. Dette er bare en av grunnene til at det er lurt å velge en stor leilighet med ekstra rom.

– Med en 3- eller 4-roms leilighet får du mye mer livskvalitet enn om du bor i en liten leilighet. Selvfølgelig handler dette valget mye om pris, men det er viktig å tenke grundig gjennom fremtidige behov når du skal kjøpe en ny bolig, sier salgssjef Kristin Nyquist i Thon Eiendom.

Større behov for plass

Vi har fått større behov for plass hjemme etter pandemien. Mange velger fortsatt å jobbe delvis på hjemmekontor, og da er det viktig å ha et ekstra rom i leiligheten.

– I tillegg har vi endret vaner, vi lever litt annerledes enn før Covid 19. Vi er rett og slett blitt mer hjemmekjære – vi bruker mer tid og fokus på hjemmet vårt. Mange har nok fått mer ro og oppdaget at de har behov for å trekke seg litt tilbake – og vi har kanskje flyttet flere av hobbyene og interessene våre hjem. Da trenger vi rom og soner hvor vi kan utfolde oss!

Men ekstra plass får man muligheten til å trekke seg litt tilbake og for eksempel nyte en god bok.
1 / 4
De siste årene har gjort oss mer hjemmekjære og da er det godt med litt ekstra plass.
2 / 4
Du kan utfolde deg friere hvis du har god nok plass. Det gjelder uansett hvor du er i livet.
3 / 4
Et eksempel på plantegning fra en 3-roms leilighet i Strømmen Verksted - Salgstrinn 2.
4 / 4

Hobbyrom og kontor

Ett eller to ekstra rom kan brukes til så mye. Hvis du jobber mye hjemmefra, er det viktig å kunne lukke en dør og være i fred. Eller kanskje ønsker du et rom hvor du kan dyrke hobbyen din: Musikkrom, treningsrom, bibliotek, syrom – et sted hvor du kan gå og gjøre tingene dine alene, uten å forstyrre dem du bor sammen med. Les hvordan du kan få et praktisk hjemmekontor du kan trives på.

– Også de som bor alene har behov for soner og rom de kan gå til – enten de skal jobbe eller drive med en hobby. Dessuten er det kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk, sier Kristin Nyquist.

– Sjekk for eksempel ut de flotte, store leilighetene i boligprosjektet Wessel Park i Vestby, rett utenfor Oslo!

– Det er kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk.
3D illustrasjon av en av leilighetene i boligprosjektet Wessel Park. Man ser leiligheten i fugleperspektiv og man ser stue, kjøkken, soverom og bad slik det kan bli når leiligheten er ferdig.
Et eksempel på plantegning fra en 3-roms leilighet.
1 / 5
Det er kjempefint å ha ekstra soverom når venner og familie kommer på overnattingsbesøk.
2 / 5
Et ekstra rom er perfekt til å innrede som et hjemmekontor.
3 / 5
Har du et ekstra rom kan du benytte muligheten til å skape et eget hobbyrom.
4 / 5
Det er deilig å ha et eget rom til hjemmetrening så du slipper å fylle opp hele stuen med treningsutstyr.
5 / 5

Fra hus til leilighet

Mange velger å flytte fra hus til leilighet når de nærmer seg pensjonistalderen.

– I framtiden skal de jo tilbringe mye mer tid hjemme enn før, og de har vært vant til å ha god plass i et hus. Kanskje har de ulike interesser, og ønsker å skape egne rom for dette hjemme. Og ikke minst: Muligheten for å ha et sted å gå og være alene.

Rom for overnatting til barnebarna, rom for at den ene kan se på TV mens den andre kan sitte i stillhet og lese en bok, rom for at den ene kan ha besøk uten å forstyrre den andre. Og kanskje har noen behov for separate soverom?

­– Du kan utfolde deg friere hvis du har god nok plass. Det gjelder uansett hvor du er i livet, understreker Kristin Nyquist.

 

Ønsker du å vite mer om våre boligprosjekter?

Bolig til salgs Våre boligprosjekter

Thon Eiendom prosjekterer og selger leiligheter. Vi tilbyr spennende boligprosjekter og vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

For din trygghet har vi valgt å være med i hele boligreisen fra planlegging av store boligprosjekt til du står med nøkkelen i hånden.

Se våre boligprosjekt her