Bente Gustavsen som sitter på sin balkong

For Bente var beliggenheten til Strømmen Verksted perfekt

– Strømmen er ikke for stort, men heller ikke for lite. Man er på hils med naboen og det er enkelt å komme i kontakt med nye mennesker.

Strømmen Verksted

Strømmen Verksted uteområde med utsikt til trinn 2_1920x1080.jpg

I Strømmen Verksted kan du bo med kort vei til alt du trenger. Se de ledige leilighetene.

Bente Gustavsen (39) var tidlig ute med å sikre seg drømmeboligen på Strømmen Verksted. I mars i år flyttet hun og sønnen (11) inn i sin splitter nye 3-roms leilighet.

– Nå bor vi midt i smørøyet, med gangavstand til både skole, togstasjon, buss og butikker, og kort vei til E18. For oss er beliggenheten helt perfekt!

– Har fått alt jeg drømte om 

Siden Bente var så tidlig ute i kjøpsprosessen fikk hun mulighet for å være med på å bestemme mye interiør selv. Hun forteller at hun hadde klare tanker om hvordan hun ønsket å ha det, og at hun derfor benyttet seg av en rekke tilvalg og muligheter.

– Grunnpakka i seg selv var veldig fin, men jeg oppgraderte innredningen og hvitevarene på Norema-kjøkkenet. For å sette et personlig preg på leiligheten, valgte jeg også ut gulv og dører, og egne farger fra Jotuns fargekart.

Leiligheten, som er på 86 kvadratmeter, har god planløsning og ligger i tredje etasje.

– Kjøkkenløsningen var den jeg falt mest for i leiligheten. Jeg liker at stue og kjøkken er i to separate rom. Vi spiser hverdagsmiddagene på kjøkkenet, og så tar vi helgekosen ute i stua. Og så har vi to balkonger med veldig gode solforhold, forteller Bente.

129474_Case_Strømmen Verksted_kjøkken_1920x1080_rettvinklet.jpg

TILVALG: Siden Bente var tidlig ute med å kjøpe leilighet fikk hun gjøre egne tilvalg, som her på kjøkkenet fra Norema der hun valgte farge og stil på innredningen.

Energieffektive boliger

For 20 år siden utgjorde oppvarmingen tre fjerdedeler av all energibruk i en bolig. Les hvordan du sparer penger med en ny bolig.

Sparer strøm og utgifter

Tidligere bodde Bente og sønnen i en mindre og eldre leilighet. Med elbil og vinterens høye strømpriser merker Bente stor forskjell på utgiftene etter at de flyttet til Strømmen Verksted.

– Jeg bruker langt mindre strøm nå enn hva jeg gjorde i den forrige leiligheten som var 30 kvadratmeter mindre. Den nye leiligheten er veldig energieffektiv, og det merkes på regningene.

Elbilen lader hun enkelt på sin egen parkeringsplass i kjelleren.

– Det er utrolig deilig å kunne ta heisen rett opp i leiligheten, og slippe å måke snø og is på bilen om vinteren, sier hun. 

Strømmen: Alt du trenger på ett sted

Fem små minutter til Lillestrøm og Lørenskog. En liten halvtime til Gardermoen den ene veien, og knappe 20 minutter med bil til Oslo den andre veien.

Strømmen er det perfekte stedet for deg som ønsker å bo sentralt, uten å bo midt i byen.

Strømmen Verksted ligger kun få minutters gangavstand til Strømmen Storsenter, som med sine over 190 butikker og spisesteder er et av landets største kjøpesenter.

Gjennom industriområdet på Strømmen renner Sagelva, som har en lang historie med tømmerfløting og sagbruk. Langs elven er det opparbeidet en 1,7 kilometer lang tursti kalt Sagstien, perfekt for gå- og løpeturer. Like ved Strømmen Verksted ligger også Bråteskogen, med fantastiske turmuligheter sommer som vinter.

Strømmen har også et rikt kultur- og aktivitetstilbud, med blant annet eget kulturhus, bibliotek, bowling, kino, Strømmen Stadion og Slora idrettspark i nærområdet.

– Strømmen Verksted har perfekt beliggenhet til alt man trenger! Her kan vi bo hele livet, sier Bente fornøyd.

 

Ønsker du å vite mer om prosjektet? – Ta kontakt med oss.

Bor du i Strømmen Verksted får du blant annet:

  • Moderne leiligheter med smarte planløsninger
  • Høy standard og kvalitet
  • Privat balkong eller terrasse, i tillegg til flotte fellesområder

Se leilighetene i Strømmen Verksted