Person sykler på landevei i kveldssol. Illustrasjonsfoto til artikkel fra Thon Eiendom om fordeler med å bo i Lørenskog
Lørenskog ligger bare 20 minutter øst for Oslo og har alt: Urbant sentrum, et samfunn i vekst og naturskjønne omgivelser. Foto: Erik Burås

Finn din neste bolig i Lørenskog: – Et kinderegg av et sted

Urbant sentrum, helårs skiarena og kort vei til marka. Lørenskog har alt du vil ha, og enda litt til.

Nyhet!

Skårerløkka trinn 2 - vinter.jpg

Suksessen med Skårerløkka PREMIUM fortsetter – snart legges flere leiligheter ut for salg. Les mer om boligprosjektet med det lille ekstra.

Knappe 20 minutter fra Oslo sentrum ligger en liten urban perle, med i overkant av 44 000 innbyggere.

Lørenskog er det tettstedet som vokser mest i Norge og i området Skårer, som er rett i nærheten av Triaden, bygger Thon Eiendom nå en rekke nye boliger.

Lørenskog har mye å by på og er du på jakt etter drømmeboligen, så kan det lønne seg å flytte blikket nettopp hit.

Lørenskog: «Et kinderegg av et sted»

Jørgen Lund Solvei (53) er født og oppvokst i Lørenskog og er en selverklært Lørenskog-patriot. Han er senterleder for Triaden kjøpesenter, som ligger midt i Lørenskog sentrum.

Lørenskog har en veldig sentral beliggenhet og er et kinderegg av et sted, forteller Solvei.

– Det er et stort idrettsmiljø i Lørenskog og vi har nærhet til både Oslo, Lillestrøm og marka. Kommunen er god på infrastruktur og investerer stort i både barnehager, skoler og omsorgsboliger, fortsetter han.

Langs den nye Triadenfasaden mot Skårersletta blir det serveringssteder på rekke og rad.
Nye Triaden byr på flere hyggelige spisesteder med servering ut mot parkområdet på Skårerløkka.

finn_din_neste_bolig_lorenskog_1920x1080_solvei.jpg

Jørgen Lund Solvei, senterleder på Triaden Storsenter.

Urbant sentrumsområde

Triaden gjennomgår et omfattende ansiktsløft. Det populære kjøpesenteret har åpnet i ny drakt, med mange nye butikker, spisesteder, restauranter og kafeer. Utbyggingen er ferdig og Triaden kan nå friste med med over 100 nye butikker og spisesteder.

Som senterleder følger Solvei tett med på utviklingen av området og kan fortelle om mange spennende planer for sentrum.

Blant annet planlegges det at T-banens linje 2 skal utvides fra Ellingsrudåsen i Oslo til Lørenskog.

– I tillegg bygges det en ny flerbrukshall på størrelse med to håndballbaner i tilknytning til kjøpesenteret, samt en ny idrettshall ved Fjellhamar skole, sier han.

Stå på ski året rundt

I området rundt det urbane senteret har du dessuten kort vei til sports- og naturopplevelser.

I Lørenskog bor du ikke langt unna SNØ som går for å være verdens råeste innendørs helårsarena for vinteropplevelser. I tilknytning til anlegget har også Thon Hotel Snø nylig åpnet dørene.

Her kan du stå på langrenn, alpin, freeski og snowboard. Har du lyst på en ekstra utfordring anbefales en tur opp i Mammut-veggen, en 15 meter høy isklump på intet mindre enn 180 tonn, hvor du kan prøve deg på isklatring i trygge omgivelser.

Østmarka kan by på natur og friluftsliv hele året. Foto: Erik Burås

Østmarka: Ditt nye nærområde?

Fantastiske Østmarka inviterer til uendelig med turmuligheter året rundt. Om vinteren kjøres det flittig opp milevis med skiløyper, til stor glede for alle skientusiaster. 

Losby er et godt utgangspunkt til Østmarka. På Losby ligger blant annet Losby ridesenter med stall og ridebane, og Losby besøksgård med badeplasser, sykkelveier og utleie av kano og lavvo. 

Er du glad i lokalhistorie kan du ta turen til historiske Losby Gods som ligger i naturskjønne omgivelser. Denne herskapelige eiendommen fra 1800-tallet har huset både kongelige og en rekke andre prominente gjester opp gjennom årene. Godset har dessuten et av Norges flotteste golfanlegg rett utenfor døra og hotellet tilbyr ulike aktiviteter året rundt.

Mariholtet serveringshytte er også et populært turmål for mange. Og er du glad i å fiske, så er Østmarka et yndet sted for sportsfiske.

Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Her får du muligheten til å oppfylle boligdrømmen – og litt til.
1 / 7
Thon Eiendom Skåreløkka boligprosjekt nabolag fasade
Parallelt med byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, gangveier og møteplasser.
2 / 7
Thon Eiendom Skåreløkka Lørenskog område
Boligprosjektet Skårerløkka har kort vei til både kollektivtransport, butikk- og serveringssteder.
3 / 7
Thon Eiendom Skåreløkka Lørenskog område
4 / 7
Thon Eiendom Skåreløkka Lørenskog område
Lørenskog byr på flere fine turmuligheter – hele året.
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Skårerløkka Premium: Din nye drømmebolig?

På Skårerløkka er Thon Eiendom i full gang med å bygge 400 topp moderne leiligheter. Det omfattende boligprosjektet føyer seg inn i rekken av Olav Thon Gruppens satsinger i området. 

Skårerløkka Premium er et boligprosjekt med det lille ekstra. Her bor du med umiddelbar nærhet til Lørenskog sentrum, og får tilgang til en rekke PREMIUM-fordeler som stor, felles takterrasse, separat gjesteleilighet og selskapslokale som passer til de fleste anledninger.

De eksklusive boligene i Skårerløkka PREMIUM består av to byggetrinn med splitter nye 1- til 4-roms leiligheter. Innflytting er estimert til 2025 (trinn 2) og 2026 (trinn 3), ta en titt i boligvelgeren og finn din neste drømmebolig.

 

Vil du vite mer om Skårerløkka? - Ta kontakt med meg.

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka PREMIUM

Fyll inn skjemaet nedenfor for å siste nytt om Skårerløkka PREMIUM. I våre nyhetsbrev får du blant annet oppdateringer om boligprosjektet, nyttig informasjon for boligkjøpere og spennende nyheter fra byggeplassen og nabolaget.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.