Bildet viser strandpromenaden i Moss. Grønt gress, sandstrand og blått hav som går i ett med den blå himmelen.

Bo i hjertet av Moss

Raske 40 minutter sørover fra hovedstaden finner du Moss. Perfekt plassert langs Oslofjorden i idylliske omgivelser. Moss vokser, og Thon Eiendom er nå med på utviklingen.

Dronningkvartalet - kommer for salg

Vil du bo midt i Moss sentrum? Få med deg siste nytt om Dronningkvartalet.

Dronningskvartalet_Fasade_Balkong bygg_C_Thon_Eiendom.jpg

En vakker by i rolige omgivelser

En av de største fordelene med Moss er beliggenheten. Moss er også en ideell by å bo i dersom du pendler til Oslo og omegn. I 2024 åpner den nye jernbanen som gjør at man inntil 8 ganger i timen kan ta toget til Oslo på under 30 minutter. I tillegg til kort reisevei til hovedstaden bor du tett på de idylliske kystomgivelsene Moss er kjent for.

Både skog og flotte innsjøer finnes i umiddelbar nærhet til Moss sentrum. Det er like enkelt å ta en tur i skogen til fots eller på ski, som det er å finne seg en nydelig strand eller holme å nyte livet på. Noe av det befolkningen i Moss verdsetter høyest er det stille og rolige livet de landlige omgivelsene gir, kombinert med et akkurat passe stort og levende sentrum.

Moss vinter 036.jpg
Moss byr på vakre turer langs sjøen, sommer som vinter. 

Årets sentrum

De siste årene har Moss virkelig fått vist hvilken retning byen og kommunen er på vei. I 2019 ble Moss sentrum kåret til årets sentrum. Fra å være en industriby i mange år er Moss nå på vei til å bli en mer urban og levende by. Nye spennende prosjekter er i full sving og vil skape nye boliger, næringsområder, servicetilbud og andre nye konsepter innen kultur og opplevelser.

Et nyoppusset kulturhus, store kulturarrangementer, utekino, konserter og flere byfester er bare noe av det som i årene fremover vil prege by- og kulturlivet i sentrum av Moss. Fjordbyen er også under utvikling med flere blåflaggstrender, gjestehavner og promenader langs fjorden.

Grønn storsatsning

Det er ikke bare nærings- og kulturlivet det satses stort på i Moss. Miljøløftet Moss er et stort prestisjeprosjekt der flere større aktører samarbeider i felleskap om å utvikle Moss til å bli en grønnere og mer bærekraftig by. Dette vil gagne alle som bosetter seg i sentrum av Moss med et økt tilbud i kollektivtransporten, samt flere sykkel- og gangveier.

Moss vinter 001 (1).jpgMossemarka har et bredt utvalg av gåturer og preppede skiløyper.

Nye leiligheter midt i sentrum

Som en del av sentrumsutviklingen skal vi bygge nye, flotte sentrumsleiligheter i hjertet av Moss. Boligprosjektet Dronningkvartalet vil bestå av alt fra arealeffektive 1-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter. Det blir balkonger, terrasser og parkering i egen kjeller. Nye Amfi Moss og gågaten blir nærmeste nabo, i tillegg til et flott, grønt og bilfritt parkområde. Dronningkvartalet vil være med på å prege bybildet og gi et estetisk løft til nærområdet.

MOSS-dronningkvartalet-midlertidig-illustrasjon-1.jpg
Illustrasjon av boligprosjektet Dronningkvartalet. Midt i Moss sentrum. 

Dersom du ønsker mer informasjon om vårt nye boligprosjekt kan du lese mer på prosjektsiden, eller ta kontakt med salgssjef.

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi vil holde deg l oppdatert om boligprosjektet Dronningkvartalet.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Kontaktpersoner