Derfor bør du velge Torggata

Kollektivtilbudet, morgenkaffen og den beste lunsjen: Dette er perlene for deg som har kontor i Torggata.

Visste du at...

Vi har mange spennende lokaler i Torggata!

Sjekk ut hva som er ledig her.

Som fugl føniks har Torggata i Oslo gått fra å være en grå og litt kjedelig en, til å bli en fargerik, livlig og trendy gate.

Unike nisjebutikker, spennende spisesteder og kule barer har fylt lokalene på gateplan, fasadene har blitt pusset opp, kommunen har fått på plass sykkelveier og området har fått et skikkelig løft.

Det har med andre ord skjedd mye det siste tiåret i gata som knytter sentrum og Grünerløkka sammen – og Torggata fortsetter stadig å utvikle seg.

God, urban vibe 

Torggatas utvikling har også tiltrukket seg flere bedrifter på kontorjakt – som konsulentbyrået bspoke. Bedriften, som teller 49 ansatte, flyttet høsten 2022 inn i nyoppussede og freshe kontorlokaler i Torggata 11 i Strøget. 

– For oss var beliggenheten og den gode, urbane viben her viktige faktorer for at valget falt på Torggata, sier daglig leder Henrik Holum. 

– Torggata har et aktivt og spennende gateplan, med mange og varierte spisesteder og andre tilbud. Det er rett og slett trivelig på vei til og fra jobb!

Vi har ledige kontorlokaler i Torggata – sjekk dem ut her!

For konsulentbyrået, som ofte drar ut til ulike kunder, var også det å være nært kollektive knutepunkt viktig. I tillegg pendler flere av de ansatte med tog. 

– Vi vurderte andre områder, men oppdaget raskt at folk var negative til å få lengre reisevei til og fra jobb, forteller Holum. 

Ettersom bedriften gjerne vil at de ansatte samles på kontoret, var det dermed viktig å gjøre reiseveien så smidig som mulig. 

– I tillegg likte vi gatelivet her bedre enn andre steder. Vi har definitivt funnet det området som passer oss best!

 

Guide Her er noe av det som venter deg hvis du leier kontorer i Torggata

Kollektivtilbudet, morgenkaffen og den beste lunsjen: Dette er perlene for deg som har kontor i Torggata.