Her er noe av det som venter deg hvis du leier kontorer i Torggata

Kollektivtilbudet, morgenkaffen og den beste lunsjen: Dette er perlene for deg som har kontor i Torggata.

3 steder å kjøpe morgenkaffen

1. Lille Oslo Kaffebrenneri
Hos Lille Oslo Kaffebrenneri får du nybrent og helt fersk kaffe fra deres eget brenneri – Lille Oslo Kaffebrenneri. I tillegg baker de ferske bagels hver dag og donuts i alle mulige slags smaker. Kan det kanskje friste med popcorn og salt karamell? Eller en med skogsbær og brente mandler?

2. United Bakeries
I tillegg til rykende varm kaffe tilbyr United Bakeries et bredt utvalg av ferske brød , rundstykker og andre fristende bakevarer. Perfekt om du også trenger å kjøpe med deg frokosten på farta!

3. Starbucks
Starbucks er en av verdens mest kjente kaffebarkjeder, med over 30 000 kafeer i over 80 land. Her får du alt fra klassisk svart kaffe til islatte, cappuccino og karamell macchiato – og alt der imellom.

 

3 steder som serverer god lunsj:

4. Oslo Street Food
Hos Oslo Street Food, som ligger i de flotte lokalene til gamle Torggata Bad, kan du få en smak av hele verden. Mathallen er nemlig fylt opp av en rekke ulike matboder, som serverer alt fra asiatisk wok og indisk til greske gyros, kimchi og pokébowls. Perfekt om du og kollegaene vil ha ulike ting til lunsj.

5. Tavernan
Om du er ekstra sulten en dag, er kanskje lunsjbuffeten hos Tavernan et godt alternativ. Den er fylt med ulike varmretter som varierer daglig, samt salat, grønnsaker og ulike dressinger. De har også deres egen pizzavariant kalt «Skorpe», pasta, suppe og ulike smørbrød og salater.

6. Joe & The Juice
Om varme sandwicher, smoothiebowls, shakes eller ferskpresset juice er din greie, er Joe & The Juice stedet for deg. Her finner du nemlig et bredt utvalg av fristende drikker og bakverk som passer til både frokost og lunsj – og til de gangene du bare trenger en fem minutters pause.

 

3 steder for afterwork:

7. Torggata botaniske
En «skjult«, liten oase! Torggata botaniske er kanskje en av Oslos hyggeligste barer, med grønne planter og fresht interiør. Det lille lokalet gir en atmosfære som er perfekt å lande i en fredag ettermiddag etter endt uke. Dessuten lages alt bak bardisken med veldig mye kjærlighet!

8. Syng Mer
Er det noe som drar opp stemningen like mye som karaoke? Neppe – og hvis dere vil synge løs på afterwork, bør dere ta turen til Syng Mer. Her finnes hele 10 karaokerom til utleie som rommer fra 4 til 15 personer, samt mulighet for drop-in. Stedet har også en liten bar, så her er alt lagt til rette for en morsom kveld i musikkens verden. PS. Du finner også karaoke på Ja Vel og DuckPin.

9. Kulturhuset
Kulturhuset omtales gjerne som byens beste kulturbaserte møtested, med mulighet for både god mat og drikke, spill og hygge. Baren strekker seg over tre etasjer, og det arrangeres også en rekke eventer, som for eksempel quiz, konserter, stand up, utstillinger, foredrag og seminarer her.

Bonustips: Om sommeren bør du også sjekke ut uteserveringen i Prindsen Hage.

 

3 steder å spise middag:

10. Arakataka
Arakataka serveres skikkelig gourmet, enten i form av småretter eller dagens utvalgte fire- eller seksretters. Kokkene har fokus på rene og gode råvarer, med retter inspirert av skandinaviske tradisjoner. Også perfekt å kombinere med konsert på Rockefeller, som ligger rett ved, om man har lyst på en skikkelig helaften.

11. Café Sara
Helt på enden av Torggata, like ved Eventyrbrua som går over til Grünerløkka, finner du det som nærmest har blitt en institusjon i hovedstaden. Café Sara åpnet dørene for første gang i 1989 og har i flere tiår servert et bredt utvalg av mat og drikke. Du kan sitte både inne og ute i den hyggelige bakgården, som har åpent både sommer og vinter. Matserveringen stenger dessuten ikke før kvart på tre om natten, så her er det også muligheter for nattmat etter afterworken.

12. Issho Matbar
Får du lyst på izakaya er Issho Matbar i Strøget-passasjen stedet å gå. Her serveres ulike japanske småretter som er perfekt til å deles, i tillegg til mye god drikke. Et veldig morsomt sted å slå seg ned med kollegaer mellom jobb og hjemturen. Her får dere – som de sier selv – et lite stykke Japan i hjertet av Oslo.

 

3 nisjebutikker:

13. Culina
Dette er drømmebutikken for alle matglade – enten du er proff eller hobbykokk. Hos Culina, som også er ledende leverandør til proffmarkedet, finner du nemlig alt du kan tenke deg av kjøkkenutstyr, servise og serveringsutstyr til hjemmet. Også perfekt om du trenger å handle med en gave på veien.

14. Qomo
Om du er ute etter å freshe opp garderoben er Qomo et hett tips for damene. Her selges et håndplukket utvalg av kvalitetsprodukter, som kanskje er litt mer unikt enn det du finner i mange andre butikker.

15. Yummy Heaven
Om søtsuget melder seg er det bare å stikke innom godterihimmelen Yummy Heaven. Her får du byens beste – og kanskje morsomste – utvalg av godteri, både smågodt i alle mulige former, nostalgisk godteri fra barndommen og internasjonale favoritter.

 

3 ting å gjøre i området:

16. Spillbarer
Hvis du har lyst til å utfordre kolleger eller venner til spillkamp, finner du en rekke ulike alternativer i og rundt Torggata. Hva med minigolf på Oslo Camping, dart på Oche eller shuffleboard på Tilt? Du kan også spille kortbanebowling hos Duckpin, vanlig bowling på Oslo Bar & Bowling eller utfordre noen til et slag sjakk på The Good Knight.

17. Gåtur langs Akerselva
En av byens fineste fotturer går langs Akerselva, som strekker seg hele åtte kilometer fra Maridalsvannet og ned til Bjørvika. Det går tursti langs hele, og du kan også stoppe opp for å bade, lære om industrihistorie eller bare nyte naturen midt i byen. Ekstra hyggelig er turen når Elvelangs arrangeres om høsten, da hele stien lyses opp av over 4000 fakler og du kan se ulike kulturinnslag på veien.

18. Gå på konsert
Holder du til i Torggata befinner du deg også midt i Oslos konsertgryte. Her finnes en scene for alle og enhver, sjekk blant annet ut Rockefeller, Sentrum Scene, John Dee, Kulturkirken Jakob og Blå. Det er heller ikke langt til Oslos storstue Spektrum.

Final Map Torggata 20.2.png

Kartet viser hvor de ulike stedene nevnt ovenfor er plassert.

Ledige lokaler i Torggata

Enten du er på jakt etter butikk-, serverings-, eller kontorlokaler så har vi flere muligheter ledige i Torggata

– Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lokale som passer til ditt behov.

Ser våre ledige lokaler

3 fordeler med å jobbe i Torggata:

Sentral beliggenhet
Torggata strekker seg fra Stortorvet ved Karl Johan til Ankerbrua ved Grünerløkka, og fungerer som et slags knutepunkt i byen. Det er også enkelt og smidig og komme seg rundt til andre kunder etc. med kollektivtransport. 

Fine kontorlokaler
Thon Eiendom tilbyr skreddersydde løsninger der du som leietaker kan være med å sette ditt preg på kontorlokalene. Hver eiendom har også egne team som opprettholder drift og utfører vaktmestertjenester, for en enkel og smidig kontorhverdag. – Se våre ledige lokaler i Torggata.

Du har «alt» utenfor døren
Om du trenger å gjøre et ærend, enten i lunsjen eller på vei hjem fra jobb, finner du nærmest alt du trenger rett utenfor kontordøra i Torggata. Her ligger alt fra Clas Ohlson, Jernia, bokhandel og sportsbutikker til frisør og optiker. I tillegg ligger en rekke kjedebutikker i området. 

Se oversikt og les mer om tilbudet i området her eller på Google maps.

Slik kommer du deg hit:

Med tog:
Oslo Sentralstasjon ligger kun syv minutter til fots fra Torggata, hvor det er hyppige togavganger med både lokal- og regiontog.

Med buss:
For å komme deg til Torggata med buss har du flere alternativer, med tre busstopp som alle ligger ca. 1-3 min unna: Fra Hammersborggata stopper blant annet 37-bussen  og flere distrikts- og ekspressbusser, mens i Storgata og ved Jakob Kirke kan du hoppe på buss nummer 34 og 54. Det er også syv minutter å gå til Jernbanetorget (knutepunkt for alle busser) og 12 minutter til Bussterminalen på Grønland.

Med t-bane eller trikk:
Ønsker du å ta trikken kan du hoppe av ved Stortorvet eller Storgata, som begge ligger ca. 3-5 min til fots fra Torggata. Ved Stortorvet stopper trikk 17, 18 og 19, mens i Storgata stopper trikk 11 og 12, i tillegg til nr 17 og 18. Tar du t-banen kan du ta alle linjer og gå av på Stortinget (6 min unna), Jernbanetorget (7 min) eller Grønland (10 min).

Med sykkel:
Oslo Bysykkel, der du enkelt kan plukke opp og levere sykler via en app, har to stativer i Torggata. Du finner også et stativ i Hammersborggata på Arbeidersamfunnets plass. Flere av våre kontorlokaler har også tilgang til sykkelparkering for privat sykkel.