Bilde av fasaden på boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM
Bilde av fasaden på boligprosjektet Skårerløkka PREMIUM

Så mye mer bolig får du 20 minutter utenfor Oslo

Tenker du på å flytte ut av byen? På Skårerløkka i Lørenskog har du kort vei både til byen og fine turområder for tur, sykkel og ski.

VISSTE DU AT...?

Boligprisene på Skårerløkka er betydelig lavere sammenlignet med Oslo sentrum.

På Skårerløkka bor du sentralt, ti minutter unna marka og med et bredt spekter av aktivitetstilbud.

– Bare 20 minutter utenfor Oslo får du en helt ny leilighet med en kvadratmeterpris langt lavere enn i byen. På Skårerløkka i Lørenskog kan du bo med nærhet til både marka og byen, og få mye mer boltreplass for pengene, sier Kenneth Ytterbø, salgssjef for boligsalg i Thon Eiendom.

Boligprisene i Oslo steg ifølge DN med hele 12 prosent i 2020. I gjennomsnitt har boligene de siste månedene gått rundt fem prosent over prisantydning.

Kan spare nesten fire millioner kroner 

I Oslo kan det være en utfordring å få det du er på jakt etter innenfor budsjettet ditt. Men beveger du deg litt utenfor hovedstaden, får du mer bolig for pengene.

Selv om hovedstaden har vokst med 100.000 innbyggere de siste ti årene, er det likevel flere som flytter ut av byen enn inn, og de aller fleste flytter til de nærmeste nabokommunene. I 2018 flyttet 17 000 fra Oslo til Akershus, og Lørenskog er en av kommunene som opplever høyest flyttegevinst, som betyr at flere flytter til området enn fra.

Lørenskog er en av kommunene som opplever høyest flyttegevinst, som betyr at flere flytter til området enn fra.

THON_Eiendom_Kenneth_Ytterbo-3.png

Ønsker du mer informasjon om Skårerløkka? – Ta kontakt med meg.

Kenneth Ytterbø
Salgssjef, Boligsalg
920 14 988
Send e-post

– Ser man på nybygg sentralt i byen, ligger kvadratmeterprisen gjerne opp mot 100 000 kroner for boliger på 76-85 kvadratmeter. Leiligheter på samme størrelse på Skårerløkkahar en kvadratmeterpris på 55-60 000 kroner.

– Leiligheter på 76-85 kvadratmeter på Skårerløkka koster mellom 4 550 000-4 800 000 kroner. For tilsvarende leiligheter sentralt i Oslo må du fort ut med over 8 000 000 kroner. Det er en prisforskjell på nesten fire millioner kroner, forteller Ytterbø.

Bo midt i nye Lørenskog sentrum

Lørenskog er en by i utvikling, og stadig flere fåøynene opp for den voksende kommunen. Skårerløkka ligger midt i det som betegnes som «nye Lørenskog sentrum» – rett ved Triaden kjøpesenter og Thon Hotel Triaden. Der ferdigstilles det nå en rekke nye leiligheter, i en by hvor du har alt du trenger i nærheten.

– Det fine med Skårerløkka og Lørenskog er at du har kort vei både til byen og fine turområder for tur, sykkel og ski. Det tar deg kun 20 minutter med bil til Oslo, og 10 minutter til Lillestrøm. Fra Skårerløkka går det ekspressbuss til Oslo hvert tiende minutt, og på bare 30 minutter er du i Oslo sentrum, forteller Ytterbø.

Bor du på Skårerløkka, vil du få en stor, flott aktivitetspark rett utenfor døren. Dette blir en lang strekning med urbant preg, lekeplass, gode plenarealer og sosiale møteplasser. Det beste av alt er at hele parkområdet blir helt bilfritt.

Fasaden til to bygg med park mellom. Illustrasjonsbilde til artikkel fra Thon Eiendom om fordelene med å bo i Lørenskog
Skårerløkka blir et unikt nabolag med en kombinasjon av boliger og næringslokaler.
1 / 7
Lekeplass med barn og voksne som hygger seg. Illustrasjonsbilde til artikkel fra Thon Eiendom om fordelene med å bo i Lørenskog
Boligprosjektet vil også fokusere på store og frodige utearealer.
2 / 7
Aktivitets- og parkområdet mellom Triaden kjøpesenter og boligområdet blir på hele 8000 kvadratmeter.
3 / 7
Nyt gode solforhold og utsikt fra balkongen med de du er glad i.
4 / 7
Skårerløkka byr på et hyggelig nabolag med tilgang til sosiale aktiviteter for både store og små.
5 / 7
Her får du blant annet mulighet til å utfordre naboer eller venner til en runde petanque.
6 / 7
Eller du kan nyte tid med familien i grønne og hyggelige omgivelser.
7 / 7

– Området vil bli som et slags bindeledd mellom boligene og senteret. I tillegg vil nye Triaden kjøpesenter stå ferdig til julehandelen 2022. Der kommer det både nye spisesteder, restauranter, kafeer og butikker. Det vil også komme trampoline- og aktivitetssenter.

På Skårerløkka bor du heller ikke langt unna SNØ – en helårsarena for snøopplevelser. Der kan du stå på alpint, langrenn og snowboard, med tilgang til vinter og ski året rundt.

– En liten kjøretur unna Skårerløkka ligger også Losby Gods – et historisk hotell midt i naturen med både restauranter og golfbaner. Losby Golfklubb er et av de beste golfanleggene i landet.

Er du interessert i Skårerløkka? Slik går du frem

Å kjøpe nybygg har mange fordeler for sultne boligkjøpere. For det første får du en bolig med moderne løsninger og høy standard, og en bolig som ingen andre har bodd i før.

– Du får lave strømutgifter, lave utgifter knyttet til oppussing, vedlikehold og reparasjoner, og en lovfestet garanti på fem år som sikrer utbedring av eventuelle feil og mangler.

Og kanskje den viktigste fordelen i dagens marked: du får en fastpris uten nervepirrende budrunder. Dokumentavgiften er også lavere enn ved kjøp av bruktbolig.

Vi har to byggetrinn på Skårerløkka, Skårerløkka - Salgstrinn 1 er innflyttningsklart og det er kun få leiligheter igjen. Skårerløkka PREMIUM er del 2 av boligprosjektet Skårerløkka. Dette er et boligprosjekt med det lille ekstra, derfor har vi valgt å kalle det PREMIUM.

Er du interessert i boligprosjektet på Skårerløkka kan du booke en privatvisning online. På visningssenteret er det innredet med kjøkken, bad, gulv og farger tilsvarende standarden i leilighetene. I tillegg er det en stor fysisk 3D-modell av hele prosjektet og store etasjeplaner som viser hele oversikten.

– På visningssenteret vil du få se kvalitetene som brukes i leilighetene, og du får et inntrykk av hvordan leiligheten vil se ut. Du kan stille oss de spørsmålene du har og vi tar så klart alle forholdsregler med tanke på korona og smittevern, forteller Ytterbø.

 

beliggenhet

Skårerløkka ligger sentralt på Skårer Vest, rett ved kjøpesenteret Triaden. Det tar ca. ti minutter med bil til Lillestrøm sentrum og ca. 20 minutter til Oslo sentrum.

Her ser du avstanden fra Skårerløkka til ulike destinasjoner: 
• 0,1 km: Triaden | Kjøpesenter
• 0,1 km: Condis Treningssenter Triaden | Treningssenter
• 0,1 km: Meny og Coop | Matbutikk og Post-i-butikk
• 0,4 km: Vallerudveien | Busstopp
• 1,5 km: Rolvsrud stadion og Skårerhallen | Idrettsarena
• 4,1 km: Lørenskog stasjon | Togstasjon

Skårerløkka PREMIUM Boligprosjektet med det lille ekstra

Nye og moderne 1-4 roms leiligheter. Få unike fordeler med stor felles takterrasse, allsidig selskapslokale og praktisk gjesteleilighet.

  • Salgstrinn 2 er i salg og det er kun få leiligheter igjen!
  • Salgstrinn 3 kommer for salg høsten 2023.

Finn din drømmeleilighet i Lørenskog

Ja, jeg ønsker nyhetsbrev om Skårerløkka

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post. Dersom du i tillegg ønsker å bli kontaktet per telefon fyller du inn feltet for telefonnummer.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.