Bildet viser et kjøkken fra Norema. Kjøkkenfrontene er i mørkebrun med svart benkeplate. Veggen bak er malt i en mørk farge med en hylle i samme brunfarge som kjøkkenfronten.
Kjøper du bolig av Thon Eiendom i en tidlig fase kan du velge mellom en rekke tilvalg, som blant annet Design Akse fra Norema.

Design Akse, et naturlig valg

Årets nyhet fra Norema – Design Akse bringer naturen inn i kjøkkenet.

Gode kombinasjoner

11813_11609_Nobia_Large_Apartment_Kitchen_Cameo_08-web.jpg

Eikefrontene gir kjøkkenet et vakkert preg av møbelkvalitet og godt håndverk. Kombinerer du dette med vitrineskap og åpne hyller tilfører du lys og letthet.

Den Skandinaviske designhistorien handler om det enkle, naturlige og funksjonelle. Naturens former og materialer har vært inspirasjonskilde til kunstnere, formgivere og designere i generasjoner. Design Akse føyer seg vakkert inn i denne tradisjonen når det kommer til både form, funksjonalitet og materialer. Nå kan du, naturlig nok, velge Design Akse fra Norema i din nye bolig fra Thon Eiendom.

Inspirert av naturen

Vi nordboere er kjent for å bruke naturen for avveksling, ro og inspirasjon. Utviklingen av Design Akse hadde som mål å slippe det naturlige inn i kjøkkenet og gjøre det til et varmt og inviterende samlingspunkt. Treverk, vann og landskapet som endrer seg gjennom årstidene er inspirasjonen til Design Akse. Linjene er slanke og rolige. Materialene er rene og enkle.

Gode kombinasjoner

Design Akse åpner for svært mange gode kombinasjonsmuligheter. Eikefrontene gir kjøkkenet et vakkert preg av møbelkvalitet og godt håndverk. Kombinerer du dette med vitrineskap og åpne hyller tilfører du lys og letthet. Glasset i vitrinedørene fra Design Akse har en subtil bølgestruktur - lett som krusninger på vannet. Vitrineskapene er perfekt til oppbevaring av det fineste kjøkkentøyet ditt og gir kjøkkenet et personlig og lett uttrykk.

For å skape dynamikk og variasjon i kjøkkenet kan du også lett kombinere Design Akse med malte fronter fra Areal-serien. Med areal kan du velge mellom åtte farger som alle står godt i kombinasjon med Design Akse. I detaljeringen av kjøkkenet ditt er heller ingenting overlatt til tilfeldighetene. Til eikefrontene kan du velge det nye håndtaket Signatur i brunbeiset eik og til vitrineskapene er grepslist i sort aluminium et godt valg. Både Design Akse og Areal er Svanemerket, naturligvis.

Inspirasjon til malte fronter i fargen: Beige
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Beige
1 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Lingrønn
2 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Mørk grå
3 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Grønn
4 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Mellomgrå
5 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Klassisk hvit
6 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Blå
7 / 8
Inspirasjon til malte fronter i fargen: Lys grå
8 / 8

Design Akse som tilvalg

Kjøper du bolig av Thon Eiendom i en tidlig fase i et av våre boligprosjekter, kan du velge mellom en rekke tilvalg, som blant annet Design Akse fra Norema. Dette gir deg en unik mulighet til å skreddersy din nye drømmebolig med et kjøkken som gir en naturlig varme og harmoni i hjemmet ditt.

Velg det enkle og tidløse - slipp naturen inn!

Les mer: Hvordan lykkes med åpen kjøkkenløsning?

 

Ønsker du å vite mer om våre boligprosjekter?

Bolig til salgs Våre boligprosjekter

Thon Eiendom prosjekterer og selger leiligheter. Vi tilbyr spennende boligprosjekter og vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

For din trygghet har vi valgt å være med i hele boligreisen fra planlegging av store boligprosjekt til du står med nøkkelen i hånden.

Se våre boligprosjekt her