Toniton matcher kjøkken, veggmaling og  møbler og gir unike fargekombinasjoner.
Toniton matcher kjøkken, veggmaling og møbler og gir unike fargekombinasjoner.

Nytt kjøkkenkonsept fra Norema setter farge på hverdagen

Nylig lanserte Norema sitt nye kjøkkenkonsept Toniton. Nå kan du få det i din nye bolig fra Thon Eiendom.

Skreddersydd tilbehør

Et Toniton-kjøkken leveres med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge.

Bruken av ulike farger i interiøret blir stadig mer populært. Med Toniton på kjøkkenet får du farger til å spille sammen på en helhetlig måte. Fargeinnovatørene har brukt mye tid på å utforske forskjellige fargekombinasjoner, og arbeidet har resultert i seks tidløse fargepaletter - i grå, krem, grønn, blå, fersken og gul. Nå skal den Stockholm-baserte trioen bak Toniton, Tekla Severin, Sander Aarts og Sebastian Storm, bekle Noremas kjøkkenmodell Areal.

Et fargespillunivers

Samarbeidet mellom Norema og Toniton gjør det mulig å kombinere kjøkkenløsninger med maling, fliser, hvitevarer og møbler i de seks matchende fargepalettene. Toniton har jobbet mye med hvordan fargene oppfører seg på forskjellige overflater og materialer, og utviklet paletten for å kunne matche eksisterende møbler og naturlige materialer som tre.

- Tonitons filosofi appellerer til oss i Norema. Vi elsker at de utforsker fargenes kraft, og ønsker å skape velutviklede interiørdesign med lang levetid. Vi er veldig glade for dette samarbeidet, og håper at flere velger spennende farger til hjemmet sitt, sier Kristin Sletner, interiørarkitekt i Norema.

Farger for hele kjøkkeninnredningen

I tillegg til de nøye utvalgte fargene på kjøkkenet, vil man også kunne velge blant matchende veggmaling, benkeplater, håndtak, kran, komfyr fra SMEG, ventilator fra Røros, flis, fug, spisebord, stoler, lamper og mye mer i Tonitons farger.

Toniton har også designsamarbeid med hvitevareprodusenten SMEG, svenske Beslag Design og den klassiske møbelprodusenten TON, som alle er populære i skandinaviske hjem. Alle produktene er utvalgt og designet for å passe sammen.

Toniton som tilvalg

Kjøper du bolig av Thon Eiendom i en tidlig fase i et av våre boligprosjekter kan du velge mellom en rekke tilvalg, som blant annet Toniton kjøkken fra Norema. Dette gir deg en unik mulighet til å skreddersy din nye drømmebolig med et kjøkken helt utenom det vanlige.

Les også: Mulighet for tilvalg til din drømmebolig

Toniton byr på unike fargekombinasjoner. Her med grønt og rosa som hovedfarger.
1 / 6
Toniton viser at fargekombinasjoner du ikke har tenkt over før, passer godt sammen.
2 / 6
Det er ikke bare selve kjøkkenet får det unike Toniton utrykket.
3 / 6
Legg merke til alle de lekre detaljene. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
4 / 6
Grått kjøkken med blå detaljer og hvitevarer.
5 / 6
Her ser vi et kjøkken med flere nyanser av blått i kombinasjon med andre friske farger.
6 / 6

 

Vil du vite mer om våre boligprosjekter?

Våre boligprosjekter

Thon Eiendom har spennende boligprosjekter i Vestby, Moss, Lørenskog og Strømmen. Vårt salgsteam hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig.

Les mer her