Oslo Senter Syd Mortensrud

Senter Syd er et naturlig samlingspunkt i bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Senteret ligger nærme E6, og har T-bane og busstasjon i tilknytning til bygget. Bydelen har stor befolkningsvekst, og en ung populasjon.

Om senteret

Senter Syd Mortensrud ligger på Mortensrud i Søndre Nordstrand bydel, Oslos sørligste bydel. Europaveien (E6), en av to hovedfartsårer ut av Oslo mot sør/øst, ligger ca. 600 meter fra senteret. Det tar ca. 10 minutter med bil og 30 minutter med t-bane til Sentralstasjonen/Oslo sentrum. Besøk senterets nettside på sentersyd.no.

Marked/kundegrunnlag

Primærmarkedet er Søndre Nordstrand med ca. 40.000 innbyggere. Bydelen har de siste årene vært blant de bydelene i Oslo med høyest befolkningsvekst. Området har en forventet befolkningsvekst til ca. 50.000 i 2024, og Mortensrud vil ha den største veksten.

Omsetning

Senter Syd Mortensrud hadde i 2023 en omsetning på 377,7 millioner kroner.

Butikkmiks

Foruten flere gode kjedebutikker og frittstående konsepter, har Senter Syd andre leietagere som Bibliotek, legekontor, tannleger, musikkskole, Frikirke og Fritidsklubb.

Noen av våre største butikker:

Extra / Vinmonopolet / Vitusapotek / Mortensrud Food Store / Sport Outlet

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

378 mill
Omsetning (2023)
1 634 849
Besøkende (2023)
35
Antall Leietakere
7 054m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkering Ja
  • Gratis parkering Ja, i egen P-sone
  • Gratis ThonWiFi Ja

Senter Syd Mortensrud har et stort parkeringshus hvor du kan stå gratis uten å trekke lapp. Vær oppmerksom på å parkere i riktig p-sone slik at du unngår parkeringsgebyr.

Nærmiljøet

Senter Syd Mortensrud ligger i Søndre Nordstrand bydel, Oslos sørligste bydel. Europaveien (E6), en av to hovedfartsårer ut av Oslo mot sør/øst, ligger ca. 600 meter fra senteret.

  • 85 m
  • 2,7 km
  • 6,9 km
  • 11,3 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Bydelens naturlige sentrum.