Sandvika Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter like utenfor Oslo er et av Norges ledende kjøpesentre. Senteret har 186 butikker og spisesteder, med spesielt god dybde innenfor bransjene mote, sport, elektronikk, hus og hjem, barn og helse/velvære.

Om senteret

Sandvika Storsenter ligger i Sandvika i Bærum, og er et regionssenter for befolkningen i kommunene vest for Oslo. Senteret er strategisk plassert i et trafikknutepunkt, og hadde i 2021 6,65 millioner besøkende. Senteret har gjennomgått flere oppgraderinger og fornyelser fra 2015 til 2021, og fremstår som et attraktivt og tidsaktuelt senter i fellesarealer og utendørsarealer.

Sandvika Storsenter har som mål å være Norges ledende kjøpesenter, alltid i forkant og nyskapende. En destinasjon og møteplass som begeistrer og inspirerer med en unik miks av shopping, matglede og opplevelser.

Besøk senterets nettside på sandvikastorsenter.no.

Marked/kundegrunnlag

Senterets primærmarked er Asker, Bærum og Oslo Vest (Vestre Aker, Ullern, Frogner og St. Hanshaugen) med totalt 406 800 innbyggere. Senterets sekundærmarked er resten av Oslo (510 500 innbyggere) og Akershus, vest for Asker og Bærum (165 600 innbyggere).

Butikkmiks

Sandvika Storsenter har en god, bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker med mange kjente merkevarer. Senteret har tilsammen 205 butikker, spisesteder og helserelaterte tjenester. 

Det arbeides kontinuerlig med å utvikle senteret med nye butikkonsepter/merkevarer som ikke finnes på sentrene lokalt eller i regionene rundt Asker og Bærum. Spesielt viktig er det å fornye senteret med konsepter fra utlandet som ikke er representert i landet for øvrig.

Noen av de største butikkene:

Meny / SATS / Zara / Eplehuset / Jernia / Intersport / Norli / Apotek1 / H&M / Anton Sport / Clas Ohlson / XXL / Elkjøp / Cubus / Bolia

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

3 692 mill
Omsetning (2023)
7 903 815
Besøkende (2023)
192
Antall Leietakere
59 694m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 2 100
  • Gratis parkering 3 timer
  • Personal Shopper Ja
  • Gratis Thon WiFi Ja
  • Hentepunkt Ja
  • Ladestasjon for el-bil Ja

Kunder kan velge Kundeservice Sandvika Storsenter som utleveringssted for både å hente og sende pakker. Ved hentepunktet er det også prøverom. 

Nærmiljøet

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum kommune, lett tilgjengelig fra E18, E16, tog- og busstasjon.

  • 1,0 km
  • 1,8 km

Ønsker du å leie lokale?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Sandvika Storsenter skal være førstevalget for kunder og leietakere.

Leie lokale på Ski Storsenter?

Ski Storsenter er et familiesenter sentralt i Ski sentrum nær togstasjonen. Senteret har 143 butikker og spisesteder bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med god dybde innen ulike bransjer. 

Se mer informasjon om senteret