Moss Rygge Storsenter

Rygge Storsenter utenfor Moss er et tidligere industribygg som ble bygd om til kjøpesenter i 2007. Senteret ligger nært inntil E6 og Fv. 118, i Varnaveien Handelsområde som er et trafikalt handelsknutepunkt.

Om senteret

Rygge Storsenter er lokalisert i Moss kommune. Senteret ligger langs FV118 og nært inntil E6. Handelsområdet som omkranser Rygge Storsenter er i kontinuerlig utvikling. Besøk senterets egne nettsider.

Marked/kundegrunnlag

Rygge Storsenter henvender seg til de mange barnefamiliene som bor i markedsområdet. Senteret er også hyppig brukt av den voksne generasjonen. Primærmarked til senteret er Moss og Råde. Sekundærmarked er Våler, Hobøl og Vestby.

Rygge Storsenter ligger midt i det godt etablerte handelsområdet Høyda, som er et attraktivt og spennende område. Flere nye boligprosjekter er enten ferdig eller i startfasen, og det er planlagt også flere næringsbygg.

Moss og Rygge kommune ble slått sammen i januar 2020, og Høyda er en sentral bydel i den nye storkommunen.

Butikkmiks

Rygge Storsenter skal være kundens foretrukne senter, om det er hverdagshandel eller helgehandel som gjelder. Butikkmiksen til senteret består av en blanding av nisjebutikker og kjedebutikker.

Noen av våre største butikker:

Obs! Hypermarked / Vinmonopolet / Rusta / Barnas Hus / Sport Outlet

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

989 mill
Omsetning (2023)
2 221 169
Besøkende (2023)
43
Antall Leietakere
20 025m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 600
  • Gratis parkering Ja
  • Ladeplass el-bil 8

Rygge Storsenter tilbyr også stellerom, lekerom og utlån av rullestol. I tillegg kan du som medlem i kundeklubben få eksklusive tilbud, invitasjoner til førsalg, kundekvelder og eventer.

Nærmiljøet

Senteret er lokalisert i Moss kommune, langs FV118 og nært inntil E6. Adressen er Carlbergveien 2, 1526 Moss.

  • 3,2 km
  • 6,9 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

På Rygge Storsenter får du mer enn forventet.

Flere kjøpesentre Lokaler på AMFI Moss

AMFI Moss ligger midt i Moss sentrum og har en spennende miks av ulike butikker og spisesteder i tillegg til andre servicetilbud som legekontor, tannlege, fysioterapeuter og treningssenter.

Se mer informasjon om senteret