Norrköping Mirum Galleria

Mirum Galleria er et av Östergötlands største kjøpesenter og ligger like utenfor bykjernen til Norrköping, rundt 17 mil sydøst for Stockholm. Senteret ligger strategisk plassert ved E22, med god tilgjengelighet og nærhet til kollektiv transport.

Om senteret

Mirum Galleria er i dag Östergötlands største kjøpesenter, og det eneste i regionen med et stort fokus på events. Denne posisjonen styrker ambisjonen om å være et regionssenter som tiltrekker kunder fra et større markedsområde. 

Besøk senterets nettside på mirumgalleria.se.

Marked/kundegrunnlag

Markedsområdet omfatter Norrköping, Söderköping og Valdemarsvik samt deler av Finspång. Totalt markedsgrunnlag er på rundt 165 000 innbyggere. Med mer enn 5,3 millioner besøkende hvert år, er Mirum Galleria en av Norrköpings mest besøkte steder.

Fra et nasjonalt perspektiv har Norrköping en relativt ung befolkning, og andelen voksne i alderen 18 til 38 er mest positivt avvikende. At Norrköping har et universitet bidrar til denne effekten. Norrköpings egen prognose for de neste årene er en vekst på 800-1000 personer per år.

Butikkmiks

Senteret har en god miks av butikker og spisesteder. De siste årene har senteret satset på leietakere innen teknologi, hjem og hobby, i tillegg til etablering av bibliotek. Mirum Care Center er etablert som et resultat av en utviklingsprosess hvor fokus er å gi besøkende et komplett og førsteklasses servicetilbud. 

Noen av de største butikkene:

Normal / ICA KVANTUM / Systembolaget / Nordic Wellnes / Willys / Jysk / Cubus / Biblioteket / Deichmann / LEKIA / Rusta / Clas Ohlson

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1072 mill SEK
Omsetning (2023)
4 644 925
Besøkende (2023)
53
Antall Leietakere
38 000m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

 • Parkeringsplasser 1500
 • Gratis parkering Ja
 • El-bil ladere Ja
 • Gratis toaletter Ja
 • Ammerom Ja
 • Gratis wifi Ja
 • Gavekortmaskin Ja
 • Skilting for svaksynte Ja
 • Digitale innendørskart Ja

Alle skilt er i klare piktogrammer, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter i kjøpesenteret.

Nærmiljøet

Senteret ligger strategisk plassert ved E22, med god tilgjengelighet og nærhet til kollektiv transport. Enkel tilgang til senteret med bil, sykkel, buss, trikk og tog. Primærområdet til Mirum Galleria inkluderer også Söderköping og Valdemarsvik. En stor del av innbyggerne pendler daglig til Norrköping. Mange i det primære området handler dagligvarer i Mirum Galleria, tilgjengelighet er dermed en viktig faktor.

 • 3,3 km
 • 4,3 km

Grensehandel

Nordmenn handler mye i Sverige og den norske grensehandelen fortsetter å sette rekorder. De svenske sentrene ved grensen som eies av Olav Thon Gruppen har positiv økning i omsetning og besøkstall. 

En av grunnene til at nordmenn besøker Sverige er handel og shoppingmulighetene som finnes i Sverige. I 2017 var det 13,7 millioner reiser fra Norge til Sverige, og rundt 70 prosent av disse var til handling i Sverige målet med reisen. Når nordmenn er på handletur til grensesentrene er shopping, søtsaker, drikkevarer, apotek, alkohol, kjøtt og tobakk til lave priser målet med handleturen. 

Popup med Popup Agency

Popup Agency hjelper Thon Property og finne midlertidige lokaler og mellomrom i de fleste av våre kjøpesentre. Popup Agency skaper konsepter og løsninger for merkevarer og forhandlere som velger å jobbe smart, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Popup er midlertidige butikker som dukker opp i en kortere periode og forsvinner igjen. Muligheten skaper oppmerksomhet og gir kundene en opplevelse av noe nytt og spennende.

Hvis du er ute etter et rom som passer dine behov - ikke nøl med å kontakte Popup Agency med spørsmål eller forespørsler.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Senteret er en av Östergötlands største kjøpesentre, strategisk plassert ved siden av E22.