Oslo Gunerius

Det tradisjonsrike senteret Gunerius ligger kun et steinkast unna Norges største knutepunkt Oslo S og Jernbanetorget. Senteret har lenge vært, og er fortsatt et av Oslo sentrums mest besøkte sentre.

Om senteret

Gunerius ligger midt i Oslo sentrum. Rett overfor senteret ligger både Oslo City, Oslo Spektrum og flere store hovedkontorer. Guneriuskvartalet strekker seg langs Storgata, Brugata, Stenersgata og Lybekkergaten, og er svært synlig i Oslo sentrum. Besøk senterets nettside på gunerius.no.

Marked/kundegrunnlag

Markedet består av Oslo sentrum med 500 000 innbyggere, i tillegg til alle som reiser inn til Oslo og arbeider i senterets nedslagsfeltet. 40% av de besøkende bruker senteret som en gjennomgang. Målet er å få disse til også å handle.

Butikkmiks

I 1852 da Gunerius for første gang åpnet dørene for Oslos befolkning, strømmet det til folk fra alle samfunnsklasser. Her gikk man for å skaffe seg livsnødvendigheter, få høre siste nytt og sosialisere, mye likt det folk gjør i dag på Gunerius.

Gunerius er i dag et moderne kjøpesenter med rikt butikkutvalg og et godt parkeringstilbud. Senteret har 150 egne p-plasser i parkeringshus, men det finnes rundt 2 000 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Noen av de største butikkene:

Nille / Bogerud / Jernia / Kid / Shoeday / Kremmerhuset / Europris / Match / Normal / Ringo

Ønsker du lokaler her?
Ta kontakt og vi hjelper deg med å finne riktig lokale til ditt konsept.

296 mill
Omsetning (2023)
2 894 175
Besøkende (2023)
34
Antall Leietakere
6 791m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 150

Nærmiljøet

Gunerius ligger midt i Oslo sentrum med kort avstand til Oslo S og Jernbanetorget som er Norges største knutepunkt for tog, t-bane, trikk og buss.

  • 7 min.
  • 10 min.
  • 9 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Gunerius ønsker å fremstå som et fullverdig kjøpesenter hvor man kan handle alt man trenger i hverdagen.

Flere kjøpesentre Lokaler på Grønland Basar

Grønland Basar er et attraktivt bydelssenter på Grønland i Oslo, en bydel med mangfoldig og flerkulturelt tilbud. Senteret har et spesielt arkitektonisk uttrykk med kombinasjonen av gammel og ny bebyggelse og tradisjonell og ny kultur.

Se mer informasjon om senteret