Voss AMFI Voss

AMFI Voss ble i 2014 utvidet med flere butikker. Senteret har et godt tilsig av hyttefolk og andre turister, og er et møtested og handelssted for hele familien.

Om senteret

AMFI Voss ligger på Haugamoen og er det eneste kjøpesenteret på Voss. Senteret ligger i sentrum med bussholdeplass like ved parkeringsplassen. Ca. 1,5 km til togstasjon. Stor parkeringsplass med ladestasjon, Esso og HMV Bilsenter samme sted. Avkjøring fra R13, og like ved E16. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Voss er møteplassen og handlesstedet for hele familien. Markedet til senteret er fastboende så vel som hytteeiere, tilreisende til festivaler og andre turister.

Primærmarkedet er Voss, Granvin, Ulvik og hytteeiere. Sekundærmarkedet er Kvam, Vaksdal, Eidfjord, Ullensvang, Årdal, Lærdal, Vik og Aurland.

Det er planlagt ny vei (E16) og bane (Bergensbanen), bygging av nytt trafikk-knutepunkt med nye gondoler til skiløypene i Voss Resort, Vossabadet, og utvidelser i Myrkdalen. 

Butikkmiks

AMFI Voss er den eneste kjøpesenteret i regionen med et brett utvalg av butikker. Senteret har alltid silkeføre og gode temperaturer for handel.

Noen av de største butikkene:

Meny / Sports Outlet / Sport 1 / Kitch’n / Apotek 1

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

461 mill
Omsetning (2023)
956 121
Besøkende (2023)
29
Antall Leietakere
9 671m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkering Ja
  • Gratis parkering 2 timer
  • Ladestasjon el-bil Ja

AMFI Voss har gratis parkering i 2 timer. Legg gyldig parkeringsbillett godt synlig i bilen. Om du vil stå parkert lenger enn 2 timer kan du betale med kort eller kontant på en av våre to billettautomater. Det koster kun kr. 15,- pr. ekstra time eller last ned ParkLink-appen for å registrere din parkering uten billett. Husk å stanse parkeringen når du kjører ut.

Nærmiljøet

AMFI Voss ligger i Hardangervegen 25, i de gamle lokalene til Hordaland Mekaniske Verkstad på Haugamoen.

  • 1,6 km
  • 1,6 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

God temperatur og oppholdsvær hele året.