Leira AMFI Valdres

AMFI Valdres har fått et positivt løft etter en oppgradering av senteret i 2011 og ny veistruktur i nærheten. Hyttemarkedet er stort og viktig for senteret.

Om senteret

AMFI Valdres ligger på Leira, 3,5 km fra regionsenteret Fagernes. Daglige bussavganger til/fra Fagernes, god offentlig kommunikasjon. Gode parkeringsmuligheter for privatbil. Ladestasjon for el-biler. Eies av Valdres Storsenter AS. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Valdres har sin viktigste kundegruppe i lokalmarkedet i Valdres med 18 000 innbyggere i seks kommuner: Nord-Aurdal, Øystre Slidre, Vestre Slidre, Sør-Aurdal, Etnedal, Vang. Sekundærmarkedet er hyttemarkedet (18 000 hytter i Valdres). 

Valdres er Norges største hytteregion, og det store hyttemarkedet er en stor og viktig målgruppe for senteret. I tillegg er Nord-Aurdal kommune Norges største camping-destinasjon. I høysesonger som jul, påske og vinterferie tredobles innbyggerantallet i Valdres. Det anslås at det er rundt 54 000 innbyggere i Valdres i høysesongene.

Butikkmiks

AMFI Valdres er det største senteret i Valdres omsetningsmessig og har flere større aktører. 

Noen av de største butikkene:

Biltema / Apotek 1 / Lindex / Spar

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

318 mill
Omsetning (2023)
588 521
Besøkende (2023)
15
Antall Leietakere
12 496m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 300
  • Gratis parkering Ja
  • HC-parkering Ja
  • Ladestasjon el-bil 4
  • Gratis WiFi Ja

Nærmiljøet

AMFI Valdres ligger 4 kilometer fra Fagernes mot Oslo. Det er daglige bussavganger til/fra Fagernes fra/til Oslo, Gjøvik, Dokka og Gol. Bussene stopper på bussholdeplassen på E16 rett utenfor AMFI Valdres ved rundkjøringen på Leira.

  • 1,6 km
  • 0,4 km
  • 0,8 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Mye å glede seg til. Alltid.