Sandnes AMFI Vågen

AMFI Vågen ligger i sentrum av Sandnes, og er et kjøpesenter med mange kvaliteter. Deler av senteret ligger i et flott og vernet bygg fra 1839, som tidligere var Sandnes Uldvarefabrik. I dag er dette et multisenter med ca 60 leietakere, i tillegg til hotell, kino, treningssenter, nattklubb og Mathall.

Om senteret

AMFI Vågen er regionens destinasjon for bespisning, aktiviteter, opplevelser og urban shopping. Her finner du ca 30 butikker, 20 spisesteder, Mathall med 9 matboder og 270 sitteplasser, konferansehotell, treningssenter, nattklubb, unikt aktivitetssenter, en av Norges største takterrasser og topp moderne kino. AMFI Vågen ligger midt i sentrum med gjestehavn, buss- og togstasjon som nærmeste nabo. Eget parkeringshus og byens gågate finnes et stenkast unna. Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Vågen er et urbant bysenter. I Sandnes har vi ca 80 000 innbyggere, og i regionen (inkl Stavanger, Sola, Gjesdal, Hå, Time og Klepp) har vi ca 325 000 innbyggere.

Vi har en ung befolkning i byen, og vår primær målgruppe er 18 – 45 år (mental alder) og barnefamilier. Vårt geografiske område er Sandnes + 10 km.

På bespisning og opplevelser så retter vi oss mot en større målgruppe, alder 18 – 60 år i hele regionen.

Butikkmiks

AMFI Vågen har et spennende utvalg av butikker og spisesteder. Vår største styrke er bespisning og opplevelser. Vi byr på urban shopping, i tillegg til hotell, kino, Mathallen, nattklubb og unikt aktivitetssenter. Her er det pulserende liv 24/7.

Noen av de største butikkene:

Extra / Rema 1000 / Normal / Apotek / Yellow / Olivia / Egon / Sumo

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

633 mill
Omsetning (2023)
3 932 816
Besøkende (2023)
52
Antall Leietakere
30 008m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 700
  • Dittgavekort.no Ja

På AMFI Vågen er det 700 parkeringsplasser inkludert eget parkeringshus med 350 p-plasser. Det er direkte inngang fra parkeringshuset til senteret. 

Du finner en flott gjestehavn like bak senteret.

Nærmiljøet

AMFI Vågen ligger i sentrum av Sandnes. Rutebil- og jernbanestasjon er rett utenfor senteret.

  • 0,6 km
  • 0,7 km
  • 10,6 km
  • 0,3 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

AMFI Vågen – hjertet i lokalsamfunnet.

Flere kjøpesentre Lokaler på Kvadrat

Kvadrat ligger i Sandnes og er et av de største kjøpesentrene i Norge målt både i omsetning og areal. 170 spennende butikker gjør Kvadrat til regionens førstevalg når utvalg er viktig. Senteret fremstår moderne og tidsriktig. Kvadrat har også et sterkt fokus på miljø og bærekraft.

Se mer informasjon om senteret