Rørvik AMFI Rørvik

AMFI Rørvik er den viktigste møteplassen for handlende i Nærøysund kommune. Senteret er nylig utbygget og inneholder nå flere nye butikker og spisesteder, i tillegg er det bygd flotte boliger med takhage i tilknytning til senteret.

Om senteret

AMFI Rørvik danner et naturlig endepunkt i Kjøpmannsgata med torg og gågate. Det er skapt lune plasser i nedre del av sentrum, med uteservering og åpne butikker mot gata. Arkitekturen på bygningen gjenspeiler omgivelsene. Utbyggingen har gitt et mer levende sentrum og har blitt den nye porten til Rørvik. 

Thon Eiendom bygger for fremtiden og ønsker å satse på Rørvik. Utbyggingen har ført til flere arbeidsplasser og at flere besøker sentrum for handel og opplevelser. Besøk senterets nettside på leiasenteret.no.

Marked/kundegrunnlag

Handelsregionen Ytre Namdal består i hovedsak av kommunene Leka og Nærøysund, men også med et betydelig innslag fra Bindal kommune. Det bor til sammen omtrent 11 700 personer i regionen. I følge SSBs (middels) fremskriving av folketallet til 2040, vil økningen i folketallet i Nærøysund kommune være på over 10 %.

Butikkmiks

Senteret har butikker innenfor både klær, sko, mat & drikke, hjem/interiør, bygg og spesialbutikker. Det finnes 19 butikker på senteret.,

Noen av våre største butikker:

Coop Mega / Vinmonopolet / Princess / Skoringen / Kitch'n

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

Alle illustrasjonsbilder på web og i prospekt: AMB arkitekter

273 mill
Omsetning (2023)
840 404
Besøkende (2023)
18
Antall Leietakere
6 068m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser 150
  • Stellerom Ja
  • Gratis nettilgang Ja

Nærmiljøet

AMFI Rørvik ligger ved Rørvik havn, sentralt plassert i Rørvik sentrum. Rørvik er et trafikk-knutepunkt med daglig anløp av hurtigrute og flyforbindelse fire ganger pr. dag mellom Rørvik-Namsos-Trondheim. Det er daglig buss- og hurtigbåtforbindelse til nabokommunene og til Namsos.

  • 3 min
  • 1 time 27 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

– Vi bygger for fremtiden og vi er glad for at det satses på Rørvik. Eiendomssjef Eva Johansen