Stavanger AMFI Madla

AMFI Madla er Stavangers største kjøpesenter og ligger i bydelen Madla. Senteret ligger strategisk plassert i et område med stor befolkningstetthet, sterk kjøpekraft og i et av de viktigste utviklingsområdene for Stavanger kommune.

Om senteret

AMFI Madla ligger i bydelen Madla, 4 km utenfor Stavanger sentrum og har gode og hyppige bussforbindelser. Senteret har god, bred butikkmiks både av kjedebutikker og nisjebutikker samt bibliotek, treningsstudio, legesenter og bredt utvalg av helsebedrifter. Besøk senterets egen nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Madla er et familie- og bydelssenter for alle målgrupper, med kvinner 35+ som et spesielt sterkt segment.

Senterets primærmarked er Madla og øvrige Stavanger med til sammen 133 000 innbyggere. Sekundærmarkedet er Randaberg, Sola, Sandnes, Rennesøy og Strand med til sammen 129 000 innbyggere.

AMFI Madla ligger i ett av to knutepunkt som Stavanger kommune satser på for fremtiden. Primærmarkedet innen 5 km radius vil vokse med 10 000 innbyggere i løpet av de neste 10 år.

Butikkmiks

AMFI Madla er Stavangers største kjøpesenter med over 80 butikker. Senteret er kjent for å være luftig og flott med en bra butikkmiks for kvinner og familier.

Noen av de største butikkene: 

Vinmonopolet / Coop Mega /Clas Ohlson / Espresso House/ Apotek 1 / Brødrene Pedersen / Cubus / Intersport/ Lindex / Kappahl/ Dressmann / Normal / SATS Elixia / REMA1000

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1 856 mill
Omsetning (2023)
3 706 970
Besøkende (2023)
83
Antall Leietakere
30 574m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser Over 600
  • Gratis parkering 2 timer inne, 1 time ute
  • Ammerom/stellerom Ja

AMFI Madla har over 550 parkeringsplasser innendørs og 60 parkeringsplasser utendørs. Når du parkerer på AMFI Madla må du huske å trekke lapp. 

Hjertet i lokalsamfunnet.

Nærmiljøet

AMFI Madla ligger i bydelen Madla, 4 km utenfor Stavanger sentrum. Det er gode og hyppige bussforbindelser, og flotte turområder i nærheten. Nærmeste naboer til senteret er konferanseområdet Stavanger Forum, KNM Harald Haarfagre, Universitetet i Stavanger og den Internasjonale Skolen.

  • 0,6 km
  • 4,9 km
  • 15,4 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.