Isdalstø AMFI Knarvik

AMFI Knarvik ligger i Knarvik, som er kommunesenteret i Alver og regionsenteret i Nordhordland. Senteret har 52 butikker og spisesteder, med spesielt godt tilbud innen bransjene mote, hus og hjem, elektronikk, sport og helse/velvære.

Om senteret

AMFI Knarvik ligger i Knarvik, 25 km nord for Bergen, og er et regionsenter for kommunene nord for Bergen. Knarvik er et tettsted med store utbyggings- og utviklingsplaner i årene fremover.

Senteret er strategisk plassert i et trafikknutepunkt ved E39, og hadde 2,2 millioner besøkende i 2020.

Kjøpesenteret har som mål å være den naturlige og viktigste møteplassen for handel og kultur i regionen. En destinasjon som begeistrer og inspirerer med en unik miks av shopping, personlig service, lokalt særpreg og kulturopplevelser. Senteret har som mål å være en storstue og utstillingsplass for lokal kultur, og en attraktiv myldreplass med samfunnsansvar og engasjement for miljøet i og rundt senteret.

Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Knarvik er et nærsenter for hele familien, og hyttefolket sitt førstevalg for helge- og feriehandel. Senterets primærmarked er den nye storkommunen Alver, Masfjorden, Austrheim, Fedje, Gulen, Modalen og nordre del av Bergen (Haukås, Hordvik, Salhus) med til sammen ca. 52 000 innbyggere. Senterets sekundærmarked er resten av Bergen og Vestland fylke, blant annet ca. 7000 hytteeiere.

Butikkmiks

AMFI Knarvik har en god, bred butikkmiks bestående av kjedebutikker og nisjebutikker med mange, kjente merkevarer. En del av butikkene er unike lokaleide butikker som ikke finnes andre steder. 

NAV, politi, bibliotek, Alver kommune sin Innbyggerservice og flere offentlige instanser har også sine lokaler i senteret.

Det arbeides kontinuerlig med å utvikle senteret med nye butikkonsepter og merkevarer.

Noen av de største butikkene:

Meny / Bunnpris / Power / Europris / Sport Norge / Kid Interiør / Jernia / Apotek 1 / Vinmonopolet / Cubus / Lindex / Norli

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

780 mill
Omsetning (2023)
-
Besøkende (2023)
47
Antall Leietakere
16 481m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Antall P-plasser 1000
  • Gratis parkering Ja, 3 timer
  • Ladestasjon for El-bil Ja
  • Hentepunkt Ja, PostNord på Meny
  • Gratis Wi-Fi Ja

Nærmiljøet

AMFI Knarvik ligger sentralt plassert i Knarvik i Alver kommune, lett tilgjengelig fra E39. Knarvik Bussterminal er lokalisert i front av senteret.

  • 0,2 km
Nytt navn, men den gode servicen og dei gode folka er uendra.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.