Farsund AMFI Farsund

AMFI Farsund er et nybygd senter som åpnet i mai 2016. Det ligger rett ved Farsund sentrum og har en flott beliggenhet ved sjøen med 650 meter brygge. Senteret har allerede blitt en sosial møteplass.

Om senteret

AMFI Farsund ligger i umiddelbar nærhet til Farsund sentrum, med adkomst til byen fra flere innganger. Busstasjonen for skolebusser og alle ruteforbindelser ligger på senteret. Senteret eies av Nordkapp Utvikling AS. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Farsund er et familie- og bysenter der de ønsker å dekke alle målgrupper, men med ekstra fokus på kvinner. Farsund er den største kommunen i Lister. Vi har 54 000 innbyggere innen 45 minutter kjøring fra senteret. I tillegg kommer 2 000 hytter i Farsund, og reiseliv og hyttebygging er et satsningsområde.  

Primærmarked: Farsund. Sekundærmarked: Lyngdal, Flekkefjord, Kvinesdal, Hægebostad, Vigeland og Mandal. 

Butikkmiks

AMFI Farsund er et helt nytt og moderne bygg og har en god butikkmiks blant sine 21 butikker. På senteret finnes også et treningssenter. Farsund Kommune har kontorer i senteret; helsestasjon etc.

Noen av de største butikkene:

REMA 1000 / Vinmonopolet / Apotek 1 / Clas Ohlson / Cubus / Burger King

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

294 mill
Omsetning (2023)
797 500
Besøkende (2023)
24
Antall Leietakere
8 494m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 350
  • Gratis parkering Ja

Nærmiljøet

AMFI Farsund ligger ved byporten ved hovedveien til sentrum. Busstasjonen for skolebusser og alle ruteforbindelser ligger på senteret.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Et bysenter som samler hele kommunen.