Elverum AMFI Elverum

AMFI Elverum er det største kjøpesenteret i Østerdalen, og i 2013 gjennomgikk senteret en større utbygging og revitalisering. Senteret ligger ved Elverum torg og tilbyr kundene et mangfold av tilbud innen ulike bransjer.

Om senteret

AMFI Elverum ligger sentralt plassert på Torget i sentrum av byen med god tilgjengelighet og god tilgang på P-plasser. Samtlige «bybusser» stopper på Torget. Vi ligger like ved en av Norges største ungdomsskoler, sentralidrettsplassen med fotballstadion, kunstgressbaner, svømmehall og en stor idrettshall. Riksveg 25 er også omtalt som Trysilvegen passerer Elverum. Besøk senterets egen nettsiden.

AMFI Elverum er et senter i utvikling og området er regulert for ytterligere 15.000 kvm handel, næring og parkering.

Senteret eies av AmCo Eiendom AS.

 

Marked/kundegrunnlag

AMFI Elverum skal være et senter for hele familien. Primærmarkedet: Elverum, Løten, Trysil, Våler, Åmot, Åsnes, Engerdal, Rendalen, Stor-Elvdal og hytter i området. Sekundærmarked: Hamar og Stange.

Det er god utvikling i denne delen av byen, både med kommersielle nyetableringer og etablering av nye boliger og boligfelt. Antall nye boenheter øker mest i denne delen av byen. Det nye boligfeltet YDALIR er regulert med 800-1000 nye boenheter, ligger rundt 1 km fra senteret. I området finnes det omkring 10 500 hytter. 

Omsetning

AMFI Elverum hadde i 2023 en omsetning på 698 millioner kroner.

Butikkmiks

AMFI Elverum er et nytt og fint kjøpesenter og lyktes i løpet av 2015 å ta posisjonen som regionens mest attraktive handelssted. Du finner de kjente butikkjedene, men også unike, frittstående butikker. Senteret har også revisjonsfirma, bilverksted og ett Helsetorg med leger, fysioterapeuter og tannlege.

Noen av de største butikkene:

Coop Obs! Hypermarked / Kiwi / G-Sport / Boots Apotek / Helsetorget / Match

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

698 mill
Omsetning (2023)
1 708 899
Besøkende (2023)
42
Antall Leietakere
21 215m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 650
  • Toalett/ammerom Ja
  • Lekerom Ja

Amfi Elverum har direkte inngang fra parkeringshus med 220 parkeringsplasser til senteret. Inn-/og utkjøring fra nord. Parkeringshuset ligger under Coop Obs! Det er ytterligere 250 parkeringsplasser ved inngang øst, Elverum Zoo, Princess og TilBords. Samt 140 parkeringsplasser tilgjengelig på Torget. 

Senteret har gratis 3 timers gratis parkering ved bruk av parkeringsskive. Parkeringsskive fås gratis ved henvendelse i en av butikkene på senteret

Nærmiljøet

AMFI Elverum ligger sentralt i sentrum ved Elverum Torg. Bussholdeplass og togstasjon finnes i umiddelbar nærhet.

  • 14 min
  • 2 min

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Vi skal være hjerte i lokalsamfunnet – vi skal samle lokalbefolkningen til inspirasjon, handel, fellesskap og glede.