Åkrehamn AMFI Åkrehamn

AMFI Åkrehamn ble utvidet og ombygd i 2007, og har siden da hatt en jevnt god utvikling og er et populært senter i lokalmarkedet. Senteret ble igjen utvidet med 1500 m² i 2016/2017.

Om senteret

AMFI Åkrehamn ligger i sentrum av byen Åkrehamn med side 8 200 innbyggere, og er Karmøys største kjøpesenter. Senteret har en sentral beliggenhet i et område med sterk vekst innen bosetting og handel. Besøk senterets nettside.

Marked/kundegrunnlag

AMFI Åkrehamn er det ledende senteret på Karmøy. Senteret ligger i en attraktiv kommune og AMFI Åkrehamn er det eneste store senteret på selve øyen Karmøy, som har en befolkning på 30 000.

Primærmarkedet vokser stadig fordi småbyene Kopervik og Skudeneshavn ikke har egne senter. Det betyr at stadig flere tar helgehandelen på AMFI Åkrehamn. Sekundærmarkedet er resten av Karmøy Kommune og Haugalandet.

Butikkmiks

AMFI Åkrehamn er Karmøys største kjøpesenter med 30 spennende butikker. Senterets kunder er lojale og bruker senteret både til handel og som møteplass.

Noen av de største butikkene:

REMA 1000 / Apotek 1 / Biltema / Cubus / Dressmann

Ønsker du lokaler her?
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

362 mill
Omsetning (2023)
904 873
Besøkende (2023)
27
Antall Leietakere
8 511m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 300
  • Gratis parkering Ja
  • Ladestasjon el-bil Ja

Nærmiljøet

AMFI Åkrehamn ligger i sentrum av Åkrehamn. Byen mot havet, og er Karmøys største kjøpesenter.

  • 26 m
  • 0,9 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

AMFI Åkrehamn sørger for at alle våre kunder får en god handel og en god opplevelse på vårt folkelige, entusiastiske senter. Vi bryr oss.