I Vestby er du du er omgitt av grønn natur og har skjærgården like ved.

Derfor er Vestby et attraktivt sted å bo

Norwegian Outlet satte Vestby på kartet i 2010. Over 10 år senere er det andre grunner til at folk kommer til Vestby.

Ny Follobane har gitt kortere reisetid

Vestby ligger i Follo, sør i Akershus. Toget til Oslo tar kun 23 minutter nå som den nye Follobanen er ferdig.

– Det beste med Vestby er nok beliggenheten. Det er et trygt sted å bo og vokse opp i, med både nok arbeidsplasser og det meste av servicetilbud. Det er også en svært praktisk beliggenhet, med nærhet til både Oslo, Moss og Ski-området, sier Kenneth Ytterbø som er salgssjef hos Thon Eiendom. Vestby ligger idyllisk til ved Oslofjorden og har mange flotte strender. Innbyggertallet øker og kommunen satser stort på bilfrie uteområder, nytt rådhustorg og kultur.

– Noe av det viktigste som skjer i Vestby er utviklingen av Kulturkvartalet. Her kommer det nytt bibliotek, ny konsertsal med ca. 500 sitteplasser, fleksisal, møterom og kafé. Det kommer også ny kulturskole. Dette blir en ny storstue i Vestby sentrum og er veldig spennende, sier Ronny Fostervold Johansen som er kultursjef i Vestby kommune.

Direktetog til Oslo

Vestby ligger i Follo, sør i Akershus. Etter åpningen av den nye Follobanen tar toget til Oslo nå kun 23 minutter.

Nærheten til Oslo er fantastisk. Det er også kort vei til Sverige, Romerike, Østfold, Vestfold og Telemark og Drammen. Beliggenheten er eksepsjonell i forhold til bo- og næringsvirksomhet. Det en grunn til at Oslo Fashion Outlet ble lagt til Vestby. Vestby er en kommune i ekstrem vekst, og kommunen satser mange millioner på utviklingen av kommunen, forteller kultursjefen.

Moderne skoler og idrettshaller

– Vestby har moderne skolebygg og masse aktiviteter å velge mellom når det gjelder idrett. Den eldste skolen i Vestby er fra 2006. Vi har 3 flerbrukshaller med totalt 4 hallflater - den 5. hallflaten skal være ferdig i 2020 - svømmehall, 3 kunstgressbaner, klatrehall, grendesentre og ellers et stort utvalg av aktiviteter for alle sesonger. Lang kystlinje og svært gode muligheter for natur og friluftslivsaktiviteter kjennetegner også kommunen, sier Ronny Fostervold Johansen.

Fra Vestby sentrum er det kort vei til friluftsområder og vakre strender. Kyststien i kommunen er en populær destinasjon. Noen av de mest kjente strendene og havnene i kommunen er: Hvitsten, Emmerstadbukta, Krokstramd, Kjøvangen og Son.

Fra Vestby sentrum er det kort vei til friluftsområder og vakre strender.
1 / 5
Det er hyggelige spisesteder og kaffebarer med unik sjarm i sentrum.
2 / 5
Vestby tilbyr et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud for barn og unge.
3 / 5
Toget til Oslo tar en halvtime til Oslo. Reisetiden vil kortes ned når den nye Follobanen står ferdig i 2022.
4 / 5
Kysten og naturen er en viktig del av Vestby og spesielt populært er det med en båttur om sommeren.
5 / 5

Velkommen til visning

Vi ønsker deg velkommen til vårt visningssenter i Rådhusgata i Vestby – enten du vil kjøpe ny leilighet eller bare er nysgjerrig.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Nye boliger i sentrum

Thon Eiendom bygger nå nye leiligheter i Vestby – i et svært attraktivt område.

– Boligprosjektet Wessel Park ligger svært sentralt til i Vestby sentrum, like ved rådhuset. Dette gjør at du innenfor 2-10 minutters gange har både butikker, kjøpesenter, togstasjon, helsestasjon og skole. Uteområdene blir også levende og attraktive. Disse områdene er det ikke bare beboere, men noe alle innbyggerne kommer til å sette pris på, sier Kenneth Ytterbø.

Alle leilighetene leveres med en gjennomgående høy standard og har blant annet integrerte hvitevarer, en-stavs hvitpigmentert eikeparkett og balkong eller terrasse.

Sentralt og gode solforhold

Arkitektfirmaet Hille og Melby Arkitekter står bak det nye boligprosjektet som er sentralt, moderne og solrikt.

– Wessel Park vil ha et moderne utseende, med variasjon både i høyder og materialbruk i fasaden. Ved å benytte gode, solide materialer som tre og tegl, uttrykkes både kvalitet og varighet. Fronten på balkongene vil i hovedsakelig være treverk, som gir en lun og varm overflate der hvor man oppholder seg. Alle leilighetene har balkong eller takterrasse. Sammen med den frodige parken på gatenivå gir dette beboerne tilbaketrukne og hyggelige steder å oppholde seg utendørs, sier arkitektene Guri Tveito og Emil Fjellingsdal.

Les mer om Wessel Park her


Ønsker du å vite mer om Wessel Park? – Ta kontakt med meg.

Ja, jeg ønsker mer informasjon om Wessel Park

Fyll inn skjemaet nedenfor for å få tilsendt vårt nyhetsbrev med informasjon om boligprosjektet på e-post.

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.