Bilde av leilighet i boligprosjektet Strømmen Verksted. Thon Eiendom.

Høy kvalitet og standard

Leilighetene i Strømmen Verksted har gjennomtenkte planløsninger, slik at du kan flytte rett inn i den perfekte bolig for deg. Alle leilighetene har 1 stavs eikeparkett med vannbåren gulv varme, balansert ventilasjon og privat balkong eller terrasse.

Bad

Standard på bad

Alle bad får vannbåren varme, baderomsinnredning i hvitkalket eik og speil med integrert lys. Det blir downlights, fliser i god kvalitet og egen dusjsone med glassvegg, eller innsvingbare dusjvegger i klart glass.

En god morgen starter på badet. Badene i Strømmen Verksted har store, lekre fliser som gir en eksklusiv følelse. Lekker innredning i god kvalitet og delikate farger skaper en behagelig stemning på badet.

Alle bad får vannbåren varme, baderoms innredning i hvitkalket eik og speil med integrert lys. Det blir downlights i tak, fliser i god kvalitet og innsvingbare dusjvegger i klart glass.

Bilde fra bad, Strømmen Verksted, Thon Eiendom

Kjøkken

Standard på kjøkken

Kjøkken er levert av Norema. Alle leiligheter leveres har integrerte hvitevarer, slimline ventilator og runde spotter under overskap. Hvite fronter, fulldempede skuffer og skap og mørk grå laminat benkeplate.

Kjøkkenet er hjemmets knutepunkt og et sted man oppholder seg mye og familien samles. Derfor har vi også lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.

Interiørbilde av kjøkken i boligprosjektet Strømmen Verksted, Thon Eiendom

Boligvelger

Boligprosjektet Strømmen Verksted består av leiligheter med høy kvalitet og standard. Her vil du få Strømmens beste beliggenhet med umiddelbar nærhet til tog, Strømmen Storsenter, barnehage og grønne uteområder. I tillegg er også et badeland under planlegging. Langs hyggelige Sagelva skal turveien få et estetisk løft og en egen utkikksplattform blir en naturlig del av boligområdet. 

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Klikk her for å åpne boligvelgeren