Skårerløkka | Thon Eiendom
Beboerne i Skårerløkka vil få et flott parkdekke rett utenfor døren med aktivitetsplasser, gangveier, luftige torg og flere sosiale møteplasser.

Derfor er Lørenskog et moderne sted å bo

Noe av det som gjør Lørenskog til et attraktivt sted å bo, er nærheten til marka og alle turområdene - og det kun 20 minutter fra Oslo. Bor du i Lørenskog har du alt du trenger i nærheten.

Helårsarena for ski- og snøopplevelser

I Lørenskog åpnet SNØ i 2020 – en arena med perfekte ski- og snøforhold hele året, rett utenfor Oslo. Det høres nesten for godt ut til å være sant.

Skårerløkka ligger sentralt i Lørenskog - et område som preges av urbane kvaliteter og spennende arkitektur. Parallelt med den store byggeaktiviteten i området legges det vekt på å skape store grøntarealer, fine gangveier, luftige torg og sosiale møteplasser. Sammen med kafeer, restauranter og butikker bidrar dette til god atmosfære og et levende miljø for alle som skal bo der.

En kommune i vekst

Stadig flere ønsker å bo i Lørenskog, og det er ikke så rart. Lørenskog har mange attraktive tilbud, et hyggelig lokalsamfunn – og kort vei til Oslo. Kommunen har i dag nærmere 40 000 innbyggere og ønsker å være et attraktivt sted å bo. Veksten i kommunen skaper nye arbeidsplasser, og transporttilbudet utvides i takt med utviklingen.

Les mer om byutviklingen i Lørenskog.

Kort vei til både by- og naturopplevelser

Fra Lørenskog har du kort vei til alt: Du kommer til Oslo på 20 minutter og til Lillestrøm på 10 minutter. Med gode kollektivforbindelser kommer man seg problemfritt rundt, enten det er til Oslo eller ut i naturen.

Mariholtet i Østmarka er et populært turmål for befolkningen i Lørenskog, både sommer og vinter. Den godt besøkte markahytta ligger idyllisk til ved Elvåga vassdraget og benyttes ofte av turgåere. 

Illustrasjon fra et planlagt spisested på Skårerløkka. Flere runde bord med hvite duker. Ved noen av bordene sitter det mennesker som spiser mat eller drikker kaffe. Grønn vegetasjon på utsiden av spisestedet.
Den nye aktivitetsstripa blir en strekning med urbant preg med lekeplass, gode plenarealer og serveringsområder.
1 / 4
Bilde  av det tradisjonsrike hotellet Losby Gods.  Flott gammeldags bygning med grå fasade og hvite vinduer. En gammel sort bil står foran inngangsdøren. I forgrunnen ser man en fontene med vann og flotte påskeliljer er planet rundt fontenen.
Det tradisjonsrike hotellet Losby Gods ligger i vakker natur og i tilknytning til Losby Golfklubb
2 / 4
3D illustrasjon fra det som skal bli Thon Hotel Snø. Beige murfasade med sorte vinduer. Mennesker med businessklær går forbi i gaten utenfor.
Fra januar 2020 kan du boltre deg på et snødekket areal på hele 36.000 m2 – hver dag, hele året. Her åpner Thon Hotel Snø 2023.
3 / 4
Bilde fra golfbanen ved Losby Gods. En golfspiller slår et slag og ser etter golfballen. Det  er fine grønne omgivelser med grønn golfbane og grønne trær i bakgrunnen.
Losby Gods ligger i vakker natur og i tilknytning til Losby Golfklubb, et av de beste golfanleggene i landet.
4 / 4

Mat og shopping rett rundt hjørnet 

Rundt Skårerløkka finner du et bredt utvalg av både butikker og spisesteder. Triaden Lørenskog Storsenter ligger bare en kort spasertur unna. Senteret har 75 spennende butikker og spisesteder, med en god miks av kjedebutikker og spesialbutikker. Her finner du flere kjente spisesteder som blant annet Egon, Jordbærpikene og Samson W.B. 

Kulturopplevelser for hele familien

Lørenskog byr på et bredt kulturmiljø. Lørenskog hus er kommunens kulturelle møteplass og har et bredt spekter av kulturopplevelser for hele familien. I det flotte bygget kan man oppleve konserter, teater, barneteater, dans og kunstutstillinger. I tillegg til kino, bibliotek, kulturskole og spisesteder.

Under 10 minutter unna Skårerløkka finner du også mindre kjente perler som Losby besøksgård. Her kan du ta en tur innom fjøset å besøke dyrene. Besøker du gården hyppig kan du leie din egen rugekasse, som byr på mulighet til å oppleve kyllinger som kommer til verden. Besøksgården tilbyr også utleie av kano eller rideturer.

Det tradisjonsrike hotellet Losby Gods ligger i vakker natur og i tilknytning til Losby Golfklubb, et av de beste golfanleggene i landet. Besøk Losy Gods her.

Verdens råeste helårsarena for ski- og snøopplevelser

I 2020 åpnet Norges første innendørs skiarena, SNØ. Her kan du oppleve blant annet inntil 1,5 kilometer med langrennsspor, fire alpine nedfarter, blåpark for snowboard og freeski, samt et stort lekeområde for barn. Arenaen er åpen 365 dager i året og vil bli et flott tilskudd til den spennende utviklingen i Lørenskog.

– Velkommen til Lørenskog!

 

Nye leiligheter til salgs i Lørenskog

Skårerløkka PREMIUM består av nye og moderne leiligheter sentralt i «nye Lørenskog sentrum» – et område som er urbant, luftig, grønt og familievennlig.

Se leilighetene