Bilde av leilighet i boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog. Thon Eiendom.

Velg din drømmeleilighet

På Skårerløkka tilbyr vi moderne, lyse og funksjonelle leiligheter med smakfull design og gode kvaliteter. Og gjennom tilvalgsprosessen får du muligheten til å sette ditt personlige preg på leilighetene.

En av fordelene ved å kjøpe nytt er at du kan være med på å bestemme hvordan boligen skal se ut innvendig. Vi gir deg en rekke valgmuligheter for at du skal få en leilighet som passer med din personlige stil, smak og behov. Jo tidligere du kommer inn i prosessen, jo større mulighet har du til å påvirke det endelige resultatet.

Bad

Standard på bad

Innredning med fulldempende skuffer i hvitkalket eik og hvit porselensservant. Veggene har store, lekre fliser, vannbåren varme i gulv, vegghengt toalett og LED belysning med dimmer i himling.

En god start på dagen er viktig, derfor har vi lagt vekt på å gi badet et behagelig og vennlig uttrykk og materialer av god kvalitet.

Bilde fra bad, Skårerløkka på Lørenskog, Thon Eiendom

Kjøkken

Kjøkkenet er både en arbeidsplass og sosial møteplass og skal fungere like godt som begge deler. Vi har lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller de ypperste kravene til kvalitet, funksjonalitet og design.

Innredning leveres fra HTH, Sigdal eller tilsvarende anerkjent leverandør. Hvite, glatte fronter og fulldempende dører og skuffer. Integrerte hvitevarer fra Electrolux eller tilsvarende anerkjent leverandør.

Interiørbilde av kjøkken i boligprosjektet Skårerløkka på Lørenskog, Thon Eiendom

God bokvalitet

Våre interiørarkitekter, fra Monn Interior Architects, er opptatt av bokvalitet. Den nye boligen din skal dekke de behovene du og familien din har i dag, men samtidig enkelt kunne tilpasses endrede behov.

Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden. Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt eller dårlig. I dette prosjektet har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som overhodet mulig. Lang erfaring gjør at vi vet hvilke ønsker boligkjøpere har og hva som skal til for å skape et hjem med personlig preg.

I tillegg til god utnyttelse av arealet betyr smarte kjøkkenløsninger, riktig farge- og materialbruk og solid kvalitet mye for de fleste. Alt dette er godt ivaretatt. Velger du Skårerløkka, velger du en bolig du vil trives i. 

Fasadebilde, Skårerløkka boligprosjekt på Lørenskog | Thon Eiendom

Hovedgrepet for utformingen består av grønne felt med trær, beplantning eller plen som deler opp arealene for opphold og ro med aktivitet. GRINDAKER LANDSKAPSARKITEKTER

Boligvelger

Det første byggetrinnet består av 95 leiligheter langs Rådmann Paulsens gate, i den sydlige enden av Skårerløkka. Bygget henvender seg til et parkanlegg mot øst, og til en stille gate mot vest. I utforming av bygget og leilighetene har det vært fokus på å skape gode solforhold, utsikt og privat skjerming.

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Klikk her for å åpne boligvelgeren