Vero Moda søker deltidsansatt

Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP


Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje! I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem av Vero Moda-teamet. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i Vero Moda.


Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!


ARBEIDSOPPGAVER
- Har stort engasjement, og er interessert og opptatt av mote
- Være selger
- Er entusiastisk og målrettet
- Har stå på-vilje og gir det lille ekstra
- Utadvent og trigges av servicefaget
- Teamplayer


Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.
Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?
- Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
- Et godt sosialt miljø med høyt temp
- God opplæring og utviklingsmuligheter


Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale.


Kontaktperson. Julie Margrete Strømseng

Stilling: Deltid

Mailadresse: vmnor2430@bestseller.com

 

Om BESTSELLER

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail-forretning selger varer til Retail-butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack&Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected, for
å nevne noen.