SmoothieXchange Storo søker butikksjef

Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vi søker butikksjef!

 

Som butikksjef i SmoothieXchange har du totalansvar for drift av butikken.Samtidig trives du i lederrollen, er flink til å motivere dine ansatte og er i stand til å skape en positivt og energisk vinnerkultur. Du trives i en hverdag med høyt tempo, er aktiv og detaljorientert og beholder roen også i stressende situasjoner. Det er hos deg og dine medarbeidere kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

 

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet væreå drifte butikkrutiner, påse optimal kundeservice og produktkvalitet, bestilling, lære opp deltidsansatte og sette opp vaktlister som er tilpasset kundestrømmen.

 

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert med et positivt menneskesyn og gode lederegenskaper. Du er strukturert og ryddig med godt overblikk og glimt i øyet. Du motiveres av gode økonomiske resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

 

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende butikksjefstilling Du vil gjennomføre opplæring der vi lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare, våre unike oppskrifter, mersalgsprodukter og hvordan vi er organisert.

 

Er du butikksjefen vi leter etter gleder vi oss til å lese søknaden din!

Søknad sendes til smoothiexchangeas@gmail.com

Merk søknaden med Sandvika, Butikksjef.

  

Søk her: https://app.vilect.com/positions/212

 

Søknadsfrist: snarest