Rituals Cosmetics søker medarbeidere

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

RITUALS SANDVIKA SØKER NÅ DYKTIGE DELTIDSARBEIDERE PÅ 3 OG 5 TIMER I UKEN. VI SØKER OGSÅ SOMMERHJELP.

OPPGAVER

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

 

KVALIFIKASJONER

  • Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
  • Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
  • Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
  • Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
  • Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år

 

Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.

 

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi best in class og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse. Rituals tilbyr deg videre en spennende deltidsjobb på 3 timer uken sammen med vårt energiske team på Sandvika Storsenter.

 

Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk.

TIMER PER UKE

3 eller 5 timer, og sommerhjelp.

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert.

 

SØK PÅ STILLINGEN HER.

 

Søknadsfrist: Snarest

Ønsket oppstart: Etter avtale