Deltid Optikerassistenter/butikkmedarbeider

Søknadsfrist: snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Specsavers

Specsavers Norway er en del av den internasjonale optikkjeden Specsavers Optical Group som ble etablert på Guernsey i 1984. I løpet av disse årene har Specsavers vokst til å bli verdens største privateide optikerkjede med 1.600 butikker i Europa, Australia og New Zealand. Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder med 78 butikker fordelt over hele Norge.

I Specsavers får du oppbacking og støtte fra en organisasjon med tusenvis av kollegaer og ressurser i 10 land verden over. Med en solid lærings- og utviklingsavdeling som hjelper deg å realisere dine ambisjoner. I butikken på Lagunen Storsenter vil du jobbe sammen med engasjerte medarbeidere som liker å ha det gøy sammen! Trigges du av høyt tempo, i tillegg til å møte kunden med personlig service og faglig kompetanse av høy kvalitet? Ja, da er du kanskje den rette for oss!

Sant nok, vi har lave priser. Fordi vi produserer våre egne briller
Visste du at vi eier leverandørkjeden vår? Det er sånn vi kan holde prisene våre lave, og likevel sikre topp kvalitet. For at vi skal kunne levere produkter som lever opp til vår høye standard, designer vi innfatningene vi produserer og markedsfører i samarbeid med de fremste merkenavnene. Nevnte vi de andre 15 motemerkene vi også markedsfører i butikkene våre?

Gjør det du er best til – og ha tillit til at kollegaene dine gjør det samme
Her vil du få jobbe sammen med både andre optikerassistenter/salgsrådgivere og optikere. Som optikerassistent bistår du optiker og hjelper kundene i valget om riktig innfatning og brilleglass. Hovedoppgaver vil være salg, kundeveiledning og ordrebehandling. De fleste arbeidsoppgaver innebærer enkel databehandling. Ingen optiske forkunnskaper er nødvendige, all opplæring vil bli gitt, men erfaring fra salg og kundeservice er en fordel. Vi gir deg grundig opplæring via vårt Specsavers Akademi slik at du også kan avlaste optiker med verkstedarbeid og lære opp kunder i linsebruk. Stillingen vil i hovedsak være på kvelder, i helger og ferier.

Bli så dyktig som mulig
Her i Specsavers har vi fullt fokus på å sørge for at du fortsetter å lære og utvikle deg – ikke bare på det faglige planet, men også personlig.  Med hjelp fra vår enorme lærings- og utviklingsavdeling holder vi deg oppdatert på den nyeste teknologien, kunnskapen, trendene og din egen personlige utvikling. Det vil bli holdt kurs og opplæring på vårt Servicekontor såvel som av vår In Store Trainer i butikk, så noe reising må påberegnes.
Vi søker nye medlemmer til vårt team som:

  • Er interessert i mote, form og farge.
  • Har en naturlig evne til å samhandle med kunder – fra små barn, til unge fashionistaer, til pensjonister – og gi samtlige en positiv opplevelse
  • Er selvstendig, fleksibel og ansvarsbevisst, og ikke redd for høyt tempo og nye utfordringer 

Vil du vite mer?
Har du spørsmål vedrørende stillingene er du velkommen til å kontakte 

Janne Aareskjold Godø på mailjanne.aa.godo@no.specsavers.com og 

Geir Aareskjold Godø på mail: geir.aa.godo@no.specsavers.com

 


Ønsker du å søke på en av deltids stillingene, vennligst send søknadsbrev og CV til janne.aa.godo@no.specsavers.com