Assisterende butikksjef

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Har du lyst til å jobbe i byens fineste leke- og utstyrsbutikk til baby og barn? Vi søker etter en engasjert og ansvarsfull Assisterende butikksjef til Sprell Lagunen.

 

Vårt ønske er å finne deg som innehar personlige egenskaper som genuint serviceminded, er glad i mennesker, er god på salg, liker å leke, trives med ansvar, er proaktiv og ønsker å gjøre en positiv forskjell for kundene. Du liker ellers å ha orden og har stor arbeidskapasitet. Erfaring fra varehandelen er et pluss men ønsker du en bransjeendring og kjenner deg igjen i de personlige egenskapene er vi likevel interessert i å høre ifra deg. Siden butikken er åpen både dag, kveld og helg vil arbeidstiden variere.

 

Noen av de viktigste arbeidsoppgavene dine vil være å administrere vaktlisten, budsjettansvar, vareeksponering og bestilling, betjene kunder og bistå med salgsfremmende tiltak.

 

Er dette noe du kunne tenke deg eller du kjenner noen som kan passe? Send i så fall en CV med et kort motivasjonsbrev til butikksjef: ingvild.askeland@sprell.no. Merk Emnefeltet: Assisterende butikksjef Lagunen

 

Har du ytterligere spørsmål kan Ingvild Askeland kontaktes på 99620791

Søknadsfrist: Snarest

 

Til informasjon kan du forvente å høre i fra oss ila juni / to første uker av juli dersom det blir aktuelt med en samtale.

 

Vi ser frem imot å høre ifra DEG!