Ledig hos Espresso House

19.juli 2019

Vis stillinginfo Søk på stillingen

Vi søker nye stjerner!

Vi er på jakt etter nye stjerner til vår Coffee Shop på Steinkjer! Vi søker engasjerte og serviceinnstilte baristaer!

Er dette deg?

 

Hva gjør en barista i Espresso House?   

Som Barista i Espresso House er ditt hovedansvar å se til at gjesten alltid kommer først ved å yte supergod service. Du står i kassen, tar imot våre gjester, tilbereder mat og ser til at coffee shopen ser ren og pen ut til enhver tid. Kaffe er viktig for oss og vi er opptatt av å servere kvalitetskaffe til hver eneste gjest. Derfor får alle som blir ansatt som barista hos oss baristakurs.  

 

Utviklingsmuligheter  

Hos oss er det gode utviklingsmuligheter enten du ønsker å utvikle deg lederveien eller kaffeveien. Vi har flere eksempler på Baristaer som har utviklet seg til å Shift Leader, Assistant Manager, Coffee Shop Manager, Senior Barista og Master Barista i våre shoper. Sitter du inne med en iver etter å utvikle deg både som person og karrieremessig, så er muligheten stor i Espresso House.   

 

Dersom du har erfaring fra ledelse tidligere er vi ikke fremmed for å gi deg en sjanse til å utvikle deg fra første stund!  

 

Arbeidsmiljø er viktig for oss!   

I Espresso House har vi ikke bare kollegaer, men også venner på jobben. Vi er som en stor familie og er avhengig av hverandre for å lykkes i en hektisk hverdag.   

Vi har 5 verdier vi fokuserer på kontinuerlig i Espresso House:    

- Gjesten kommer alltid først    

- Vi snakker til hverandre og ikke om hverandre    

- Vi elsker initiativ og ansvar    

- Vi har det gøy på jobbens mens vi skaper lønnsomhet    

- Vi vil hverandres beste   

 

Hvem ser vi etter og er det DEG?   

Du er en som liker "å stå på scenen" og som ikke er redd for å by på deg selv både til gjester og kollegaer. Du er entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt. Du er til å stole på og liker å ta initiativ til nye arbeidsoppgaver. Du trives i en hverdag med høyt tempo som stadig byr på nye utfordringer. Du har et ønske om å føle deg stolt av merkevaren du jobber for, og du ønsker å ha det gøy på jobb! 

 

Som barista påvirker du dagen til veldig mange mennesker og du må ha et sterkt ønske om å tilby en verdens beste kaffeopplevelse til hver eneste gjest. 

 

Vi søker medarbeidere som kan jobbe fra 4 timer i uken opp til 25 timer i uken. Vi foretrekker at du er over 20 år, men du må være minst 18 år for å stå i kassen.

 

Om Espresso House  

Espresso House er i kraftig vekst og vi elsker å spre vårt kaffeengasjement i ulike deler av landet. Siden 2013 har vi etablert over 50 avdelinger i Norge. Opptil 20000 gjester besøker våre coffee shops daglig og våre kafeer er bygd for at du skal føle deg hjemme når du er på besøk hos oss. Vi serverer håndlaget kaffe av høy kvalitet kombinert med markedets bredeste sortiment på mat og drikke. Viktigst av alt er vi ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for kaffe, service og mennesker! Nå har Espresso House blitt Nordens største kaffekjede, med over 450 coffee shops i Sverige, Norge, Finland, Danmark og Tyskland. 

Det er fantastisk å jobbe i et selskap med så mange dyktige og entusiastiske mennesker! 

 

Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende per mail. OBS: mailen kan havne i søppelpost 

 

SØK HER:

 

https://no.espressohouse.com/jobb-hos-oss/ledige-stillinger/