Lindex søker selger

Søknadsfrist: Snarest

Vis stillinginfo Søk på stillingen

ASAP

Vi søker selger til vår butikk på AMFI Moss

 

Bli kjent med Lindex AS

 

Har du vinnerinstinkt, elsker å selge og å yte god kundeservice? Brenner du for mote og ønsker en karriere i en stor internasjonal motekjede?

 

Hvis disse beskrivelsene passer for deg, kan du være den rette for oss. Vi har ledig stilling som selger i vår butikk på AMFI Moss. Arbeidstiden er varierende, og du må påregne å jobbe på kveldstid, og inntil to lørdager i måneden.

 

Vi tilbyr en spennende arbeidsplass i en stor og seriøs internasjonal motekjede hvor kvinnen står i sentrum. Som ansatt får du gode utviklingsmuligheter både for stillinger i Norge og i utlandet. Vi har et omfattende opplæringsprogram for ansatte i våre butikker, gode forsikringsordninger, gunstige personalrabatter og 5 uker ferie.

 

Dersom du er interessert i å bli en del av Lindex, bes du sende inn din søknad via søknadsportalen på vår hjemmeside.

 

Søknadsfrist: Snarest. Tiltredelse etter avtale.

 

Om arbeidsgiveren

Lindex er en av Europas største motekjeder og i kraftig ekspansjon. Konsernet har totalt ca 5000 ansatte, og omsetter årlig for mer enn fem milliarder svenske kroner. Virksomheten har omlag 480 butikker lokalisert i Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Tsjekkia, Slovakia, Polen, Serbia, Kroatia, og via franchise på Island, i Bosnia-Herzegovina og Midtøsten. Selskapets hovedkontor ligger i Gøteborg, med produksjonsfilialer i Kina, Tyrkia, India, Pakistan og Bangladesh. I Norge har vi ca.100 butikker og ca. 1100 ansatte. Lindex eies av det finske selskapet Stockmann.