Poppe Design står bak interiøret i PrivatMeglerens nye lokaler.
STRØMMEN: I Stasjonsveien 23 fikk PrivatMegleren lokalet de hadde behov for.

PrivatMeglerens drømmelokale på Strømmen

PrivatMegleren jobber med eiendom, og er naturlig nok en kravstor kunde når det kommer til kontorlokaler de selv skal leie.

Stian Berglund

«Fra dag én var vi veldig tydelige ovenfor Thon Eiendom at vi hadde ganske store krav til lokalet og utformingen.»

Stian Berglund, megler og partner i PrivatMegleren

Kontorlokaler sentralt på Strømmen

– Vi så at lokalet stod tomt, kun 300 meter fra vårt gamle lokale som vi hadde vokst oss ut av. Fra dag én var vi veldig tydelige ovenfor Thon Eiendom at vi hadde ganske store krav til lokalet og utformingen av dette for å matche vår profil, sier megler og partner Stian Berglund hos PrivatMegleren på Strømmen.

– Thon Eiendom har vært veldig ryddige i prosessen og har bidratt til å finne gode løsninger for å imøtekomme våre krav og ønsker. Videre har prosessen vært svært rask fra vi ble enige om fremdriften og avtalen ble signert, noe vi var avhengig av, sier Berglund.

Det nyoppussede lokalet på 301 m2 ligger strategisk plassert gatelangs på et hjørne i en eiendom vis a vis Strømmen Storsenter. Det vi har merket er at vi er mer synlig for kundene, og vi har hatt en økning i drop-in kunder. Det opplevde vi ikke der vi lå tidligere.

Flere gode næringslokaler

– Vi bygger både i Strømmen og Lillestrøm, og her kommer det flere næringslokaler til leie. Vi ser at forretningslokalene rundt storsentre er attraktive, sier eiendomssjef Eirik Kildal i Thon Eiendom.

Lokaler på Strømmen
I Strømmen oppfører Thon Eiendom nå et nybygg hvor forretningsleietakere kan få spesialtilpassede lokaler etter konsept eller ønsket løsning.

 

 

 

 

1 / 2
2 / 2

Søker du lokaler utenfor Oslo?