Uddevalla Torp Köpcentrum

Torp Köpcentrum ligger ved E6 i Uddevalla, en by med ca. 54.000 innbyggere. Senteret er en viktig del av Torp handelsområde, et av Sveriges største handelsområder med nesten 100 butikker.

Om senteret

Senteret utgjør en viktig del av Torp Handelsområde, en av Sveriges største handelsplasser.

Kjøpesenteret har de siste årene vært gjennom en stor oppgradering og har mer enn doblet seg med sine nå 46 500 m². De har kommet 25 helt nye butikker og blant de mest etterspurte butikkene finner vi New Yorker, Granit og Systembolaget. Seks nye innganger har blitt etablert. Kundeparkeringen utendørs har plass til hele 3300 biler og i tillegg finnes det en ny takparkering med 600 P-plasser. 

Besøk kjøpesenterets nettside på torp.se

Marked/kundegrunnlag

Området har 292 000 innbyggere, og mange av dem passerer Torp Köpcentrum på E6. Torp er et eksternt handelsområde, mer enn 90% av kundene kommer med bil, og tilgjengelighet er derfor svært viktig.

Unikt i tillegg til forbindelsen til motorveien er Bohusläns-kysten som er en flott turistmagnet i sommermånedene, dette betyr at Torp Köpcentrum i prinsippet har like mange besøkende i juli som i desember.

Butikkmiks

Kjøpesenteret består hovedsakelig av mote og klær, hjem og fritid. I tillegg byr senteret på ulike spisesteder.

Torp Köpcentrum er et senter for alle, noe som gjenspeiles i det tilbudet senteret tilbyr.

Noen av de største butikkene:

Stora Coop / Systembolaget / H&M / Lindex / Lager157 / Cubus / Granit / New Yorker

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

1808 milj SEK
Omsetning (2023)
5 481 641
Besøkende (2023)
100
Antall Leietakere
59 800m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkering Ja
  • Gratis wifi Ja
  • El-bil ladare Ja
  • WC Ja

Torp Köpcentrum i Uddevalla med nesten 100 butikker og 3 900 parkeringsplasser. Her finner du også en familielounge med ammerom, barnestol, lekeplass.

Nærmiljøet

Torp Köpcentrum ligger 7 kilometer nordvest for Uddevalla langs europeisk vei E6. Den enkleste måten å komme seg hit er med bil, du kommer fra Uddevalla, følg så skiltene mot nord og Oslo. Fra sør følger du E6 og tar av på skiltet Torp kjøpesenter, fra nord gjør du det samme.

  • 1 m
  • 8,3 km
  • 8,5 km

Popup med Popup Agency

Popup Agency hjelper Thon Property og finne midlertidige lokaler og mellomrom i de fleste av våre kjøpesentre. Popup Agency skaper konsepter og løsninger for merkevarer og forhandlere som velger å jobbe smart, fleksibelt og kostnadseffektivt.

Popup er midlertidige butikker som dukker opp i en kortere periode og forsvinner igjen. Muligheten skaper oppmerksomhet og gir kundene en opplevelse av noe nytt og spennende.

Hvis du er ute etter et rom som passer dine behov - ikke nøl med å kontakte Popup Agency med spørsmål eller forespørsler.

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Torp kjøpesenter representerar en viktig del av Torp handelsområde.