Tanumshede Tanum Shoppingcenter

Tanum Shopingcenter eies sammen av Olav Thon Gruppen og Orvelin Gruppen, og eierandelen er henholdsvis 55 % og 45 %. Senteret ligger i hjertet av Nord-Bohuslän og kun 10 minutter fra verdens vakreste skjærgård.

Om senteret

Tanum Shoppingcenter ligger i Brehogsvägen 5 i Tanumshede i Sverige og åpnet i 2014. Kjøpesenteret ligger ca. to timer fra Oslo med bil. Senteret, som er på ca. 40 000 kvadratmeter, har ca. 40 butikker og et godt utvalg av restauranter og kaféer.

Besøk senterets nettside på tanumshopping.se.

Marked/kundegrunnlag

Tanum kjøpesenter ligger kun 30 minutter fra den norske grensen, 1 ½ time fra den norske hovedstaden, like langt til Göteborg og bare 4 ½ timers motorvei til København og kontinentet. 

Butikkmiks

Tanum kjøpesenter har et bredt utvalg av restauranter og kafeer med mat fra hele verden. Alt ligger i et hyggelig og avslappet miljø med umiddelbar nærhet til både butikker og andre fasiliteter. Her finner du et bredt utvalg av butikker innen alt fra mat, mote og sko, hjemmeelektronikk, interiørdesign, skjønnhet, kroppspleie, godteri, sport og fritid.

Noen av de største butikkene:

Coop / Godisfabriken / H&M / Burger King / Reiker Shop / Synsam

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

481 mill SEK
Omsetning (2023)
1 060 651
Besøkende (2023)
31
Antall Leietakere
32 000m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Gratis parkeringsplasser Ja
  • El-bil ladere Ja
  • Gratis wifi Ja
  • Toalett Ja

Vi har et stort antall ladestasjoner for el-biler til alle modeller, vi har også Tesla destinasjonsladere og gratis parkering med elektrisk tilkobling.

Nærområdekart

Tanum kjøpesenter ligger kun 30 minutter fra den norske grensen, 1 ½ time fra den norske hovedstaden, like langt til Göteborg og bare 4 ½ timers motorvei til København og kontinentet. Bare 15 km nord for Fjällbacka ligger Grebbestad med folkeslag, campingplasser og promenadebro, her kan du nyte de smakfulle svenske østers direkte fra havet.

  • 0,3 km
  • 9,0 km
  • 138 km

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Senteret er lett å komme til, ved siden av E6 og halvveis mellom Oslo og Göteborg.