Molde MoldeTorget

MoldeTorget er et moderne og intimt kjøpesenter midt i hjertet av Molde. Senterets butikktilbud har hovedvekt på mote innen tekstil og sko. I tillegg finner du også serveringssteder som er populære møtesteder i byen.

Om senteret

MoldeTorget ligger sentralt i Molde sentrum: I handlegata Storgata, like ved torget og rådhusplassen. Senteret er 50 meter fra bussholdeplassen og like ved hurtigbåtkaia og storkaia (cruiseskiptrafikk om sommeren med 45 anløp). Besøk senterets nettside på moldetorget.no.

Marked/kundegrunnlag

MoldeTorget har sin viktigste kundegruppe i hele familien, i videste forstand. Fastboende i Molde kommune, studenter, skoleelever, arbeidende i sentrumsnært område og pendlere. Ca. 5000 pendler til Molde kommune daglig.

Primærmarked: Molde, Nesset, Fræna, Aukra, Midsund og Eide. Sekundærmarked: Sandøy, Vestnes, Ørskog, Rauma, Sunndal, Gjemnes, Tingvoll og Averøy. 

Butikkmiks

Senteret består av mange spisesteder, nisjebutikker med fagkompetanse, gode kjedebutikker og god service. Senteret har gode åpningstider i tillegg til å være et elegant og moderne senter.

Noen av våre største butikker:

Bik Bok / Kneippen / Lindex / Apotek1 / GLASS Restaurant & Bar

Ønsker du lokaler her? 
Send oss en forespørsel med informasjon om ditt konsept, og vi hjelper deg med å finne riktig lokale.

277 mill
Omsetning (2023)
1 181 050
Besøkende (2023)
27
Antall Leietakere
6 231m²
Butikkareal

Praktisk informasjon

  • Parkeringsplasser 700
  • Toalett/stellerom Ja
  • Gratis WiFi Ja

Parkering i P-tunnel og sentrumsgater. Det anbefales å parkere i P-tunnelen med beliggenhet midt i sentrum.

Nærmiljøet

Du finner MoldeTorget midt i Molde sentrum. Senteret har en vakker beliggenhet ved sjøen med utsikt mot fjell og fjord. Senteret omfatter kvartalet mellom Storgata, Fjordgata og Hamnegata, med kort avstand til bussholdeplass, ferge og hurtigbåtkai.

  • 1,6 km
  • 1,5 km
  • 79 m

Vil du vite mer om vårt kjøpesenter?

Meld interesse

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne riktig lokale til ditt konsept. Felter merket * må fylles ut.

Konsept:
Lagerbehov:

Informasjonen du sender inn vil kun bli brukt for å besvare din henvendelse og vil ikke bli brukt til generell markedsføring. Les mer om vår behandling av personopplysninger i Olav Thon Gruppens personvernserklæring.

Trivsel i sentrum.

Flere kjøpesentre Lokaler på Molde Storsenter

Molde Storsenter er et bransjesenter med fokus på hus, hjem og fritid. Senteret ligger midt i Moldes travleste handels- og næringsområde og i gåavstand til sentrum.

Se mer informasjon om senteret