Lagunen Storsenter utvider

Onsdag 14. november 2018 klippet Lagunen Storsenter snoren til en ny destinasjon. Første byggetrinn består av totalt 50 000 m² fordelt på handel, servering, fellesarealer, parkering og uteområder.

Lagunen Storsenter i Bergen er Norges 4. største kjøpesenter målt i omsetning. Åpningen av Nye Lagunen og første byggetrinn er uten tvil startskuddet på en spennende fremtid. Med nærmere 50 000 nye kvadratmeter å handle på og over 50 nye butikker. Både internasjonale og nasjonale merkevarer og nye konsepter, noen av disse med sin aller første etablering på Vestlandet.

Til sammen kan senteret nå skilte med over 180 ulike butikkonsepter bestående av hyggelige spisesteder, fabelaktige matbutikker, spennende nisjebutikker og flotte kjedekonsepter. Se alt dette presentert på de neste sidene. Du kan garantert glede deg til et bredere utvalg enn noensinne.

I tillegg kan vi skilte med et ferdigstilt parkeringsanlegg og ikke minst rikelig med innendørs parkering. Utvidelsen gjør også at Lagunen som senter nå integreres med buss- og bybaneterminal på aller beste måte for deg som reiser kollektivt.

Regionens desidert største motehus

Med over 50 motebutikker er Lagunen regionens desidert største motehus. Primærmarkedet for Lagunen er bydelene Fana og Ytrebygda i Bergen kommune med rundt 60 000 innbyggere innenfor 10 minutters kjøring. Disse er blant de raskest voksende bydelene i Bergen.

 Videre utvikling av Lagunen

Utviklingen av Lagunen innebærer og fortetting og urban struktur, med kvartaler, gågater og allmenninger, levende fasader og parkering under bakken. I løpet av høsten 2019 åpner SATS og kinosenter med 9 saler. Senteret vil integreres med buss- og bybaneterminal. I tillegg vil det være økt boligbygging i Lagunens nabolag.

Du kan nå ta Bybanen til Lagunen.
1 / 7
Med over 50 motebutikker er Lagunen regionens desidert største motehus.
2 / 7
Ferdigstilt parkeringsanlegg og ikke minst rikelig med innendørs parkering. Utvidelsen gjør også at Lagunen som senter nå integreres med buss- og bybaneterminal på aller beste måte for deg som reiser kollektivt.
3 / 7
4 / 7
Med 50 000 kvadratmeter ny bygningsmasse blir det plass til en rekke nye og spennende aktører.
5 / 7
I tillegg vil økt boligbygging i Lagunens nabolag i søndre bydeler i Bergen ytterligere bidra til å gjøre Lagunen til landets mest spennende handelsopplevelse.
6 / 7
Oversiktsbilde som viser ferdig utvidelse høsten 2019 etter at kino og treningssenter er åpnet // Bilde tatt under byggingen i september 2017.
7 / 7

Ønsker du å vite mer om prosjektet?

Lokaler på Lagunen Storsenter

Senteret er regionens desidert største motehus med over 50 motebutikker. Lagunen Storsenter og Laguneparken ligger i søndre del av Bergen, midtveis mellom Bergen sentrum og Bergen Lufthavn - Flesland.

Se mer informasjon om senteret