Velg din drømmeleilighet

Vi har brukt vår ekspertise til å skape leiligheter med god bokvalitet.

Leilighetene i Wessel Park varierer i størrelser og er tilpasset den himmelretning de vender mot. Det er både gjennomgående leiligheter, hjørneleiligheter og leiligheter vendt mot én side. Felles for samtlige er effektive planløsninger hvor det er lagt vekt på å prioritere oppholdsareal og minimere gangareal.

Alle leilighetene har gode lysforhold og balkong eller takterrasse. Det gir ekstra romfølelse at oppholdsrom som stue og kjøkken åpner seg mot balkongen med store glassflater. De fleste hovedsoverommene får store vinduer fra gulv til tak.

Bad

Standard på bad

Skuffeseksjon med fulldempende skuffer i hvitkalket eik. Vegghengt toalett og servant i hvit porselen. Veggene har store, lekre fliser. Varme i gulv. LED belysning i himling med dimmer.

En god start på dagen er viktig, derfor har vi lagt vekt på å gi badet et behagelig og vennlig uttrykk og materialer av god kvalitet.

Baderom-Wessel-Park-Vestby-Thon-Eiendom.jpg

Gulv

Leilighetene er levert med en-stavs hvitpigmentert eikeparkett som standard.

Kjøkken

Standard på KJØKKEN

Innredning fra Aubo. 1- og 2-roms leiligheter blir levert med hvite, glatte fronter. 3- og 4-roms leiligheter blir levert med fronter i sort trestruktur. Fulldempende dører og skuffer. Alle leiligheter får integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør.

Kjøkkenet er både arbeidsplass og sosial møteplass, og skal fungere like godt som begge deler. Vi har lagt mye arbeid i å skape gode løsninger som tilfredsstiller alle krav til kvalitet, funksjonalitet, design og ikke minst til trivsel.

Kjokken-mot-Stue-Wessel-Park-Vestby-Thon-Eiendom.jpg

God bokvalitet

Våre interiørarkitekter, fra Monn Interior Architects, er opptatt av bokvalitet. Den nye boligen din skal dekke de behovene du og familien din har i dag, men samtidig enkelt kunne tilpasses endrede behov. Et godt samarbeid mellom interiørarkitektene og bygningsarkitektene sikrer gjennomtenkte og fleksible løsninger som gjør at du blir fornøyd både nå og i fremtiden.

Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt eller dårlig. I dette prosjektet har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som overhodet mulig. Lang erfaring gjør at vi vet hvilke ønsker boligkjøpere har og hva som skal til for å skape et hjem med personlig preg.

Leilighetene er også energieffektive med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. I tillegg til god utnyttelse av arealet betyr smarte kjøkkenløsninger, riktig farge- og materialbruk og solid kvalitet mye for de fleste. Alt dette er godt ivaretatt. Velger du Wessel Park, velger du en bolig du vil trives i. 

 

Wessel Park vil ha et moderne utseende, med variasjon både i høyder og materialbruk i fasaden. Ved å benytte gode, solide materialer som tre og tegl, uttrykkes både kvalitet og varighet. Guri Tveito/Emil Fjellingsdal, Hille og Melby Arkitekter

Boligvelger

Valgmulighetene er mange når du skal velge leilighet i Wessel Park. Men felles for alle boligene er effektive planløsninger, gode lysforhold og balkong eller terrasse.

I boligvelgeren kan du klikke deg inn på en eksakt leilighet, se hvor den ligger i bygget og se nøyaktig planløsning.

Klikk her for å åpne boligvelgeren

Ønsker du å vite mer om Wessel Park? – Ta kontakt med meg.