God bokvalitet i Saras Hage

Her forteller Monn Interior Architects hvordan de har tenkt når de har jobbet med utformingen av boligprosjektet Saras Hage i Tromsø.

Interiørarkitektens oppgave er å bidra til så høy bokvalitet som mulig. I tett samarbeid med bygningsarkitektene har vi sikret gjennomtenkte og fleksible løsninger for at du skal vil bli fornøyd både nå og i fremtiden.

Det er planløsningen som avgjør om boligen fungerer godt. Lang erfaring gjør at vi vet hvilke ønsker du som boligkjøper har og hva som skal til for å skape et hjem med personlig preg.

Her har vi utnyttet hver eneste kvadratmeter så godt som mulig. Smarte kjøkkenløsninger, riktig farge- og materialbruk og solid kvalitet er viktig for boligkjøpere. Dette er godt ivaretatt i Saras Hage. Både leilighetene i seg i selv og beliggenheten midt i hjertet av Tromsø gjør dette til et attraktivt og godt sted å bo.

STANDARD PÅ BAD

Innredning med fronter i hvitkalket eikeoverflate, to servantskuffer og heldekkende servant. Dusjnisje nedsenket i gulvet med innfellbare dusjvegger i klartglass. Vegghengt toalett i hvit porselen. Downlights i tak. Plass for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad – ren nytelse

En god start på dagen er viktig, derfor har vi lagt vekt på å gi badet et behagelig og vennlig uttrykk og materialer av god kvalitet.

Saras_hage-interior-bad-2-bolig-til-salgs-thon-eiendom.jpg

STANDARD PÅ KJØKKEN

Innredning fra HTH eller tilsvarende anerkjent leverandør. Hvite fronter og fulldempende dører og skuffer. Lyslist eller downlights under overskap.


Kjøkken – hjemmets knutepunkt

Navnet Saras Hage

Stedet hvor Saras Hage ligger har på folkemunne gått under navnet “Saraholla”. Det antas at navnet skriver seg fra en kvinne, Sara, som bodde i et hus rett bak Storgata 140, i bakken opp mot St. Hanshaugen. Om hun også hadde hage vites ikke, men beboerne i Saras Hage vil uansett få en hel liten park å boltre seg i.

Kjøkkenet er både arbeidsplass og sosial møteplass, og skal fungere like godt som begge deler.

Saras-Hage-Interior-Kjokken-2-Thon-Eiendom-1920x1080.jpg