Strømmen Strømmen Verksted - Salgstrinn 1

SALGSTRINN 1 I DETTE BOLIGPROSJEKTET ER NÅ UTSOLGT.


– Ta gjerne kontakt med oss dersom du er nysgjerrig på andre av våre boligprosjekter.

Ferdigstilt og innflyttingsklart.
Boligprosjektet består av flere bygg som ligger rett ved Sagelva, med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Leilighetene har høy standard, gode planløsninger. I tillegg har du tilgang til hyggelige fellesområder med gode solforhold, lekeplasser og grønne soner - som inviterer til samhold og lek med familie, venner og gode naboer.

Det er få minutters gange til bussholdeplass og togstasjon – og kun 20 min med bil til Oslo sentrum. Kjøper du leilighet i Strømmen Verksted kommer du helt i sentrum.

Artikkel Strømmen har alt jeg trenger

Tone ønsket å bo i nærheten av skog, servicetilbud og kollektivtransport. Da viste Strømmen seg å være drømmen.

– På Strømmen Verksted fant jeg alt jeg lette etter. Ny og fin leilighet, heis opp fra garasjen og nærhet til «alt». Og så er Romerike litt mitt distrikt – her føler jeg meg hjemme, sier Tone.

Ønsker du å vite mer om Strømmen Verksted?

Lurer du på noe om Strømmen Verksted?

Se våre svar på de mest stilte spørsmålene.

Nærområdet Strømmen - et godt sted å bo

Enten du kjenner Strømmen godt fra før, eller er inne på tanken om å flytte dit, er Strømmen et sjarmerende og sentralt tettsted i Lillestrøm kommune, med kort vei til både Oslo alt du trenger: fine grøntområder, togstasjon og Strømmen Storsenter

Prosjektet vil tilføre Strømmen et betydelig antall varierte møtesteder med høy kvalitet. Det sentrale torget har potensiale til å bli selve møteplassen på Strømmen, med et rikt utvalg av utadrettet virksomhet og øvrige tilbud, solrikt utemiljø med servering og et viktig kulturminne.

Strømmen Verksted Salgstrinn 2

Vi har flere leiligheter til salgs i Salgstrinn 2. Flotte, nye og moderne leiligheter med gode planløsninger og høy standard.

Kun 5% forskudd ved kjøp av leilighet i salgstrinn 2.

– Her bor du helt i sentrum av Strømmen.

Les mer om Salgstrinn 2