Velkommen til Oslo

Mellom Oslofjorden og Oslomarka ligger det som er en av landets eldste byer og Norges største by, Oslo. I 2018 passerte tettstedet Oslo én million innbyggere og byen er i enorm utvikling.

Det blir stadig mer attraktivt å bo i Oslo. På bare noen få år har flere nye områder som Bjørvika, Tjuvholmen pg Nydalen vokst frem og gitt Oslo nye attraksjoner og spennende opplevelser for folk i alle aldre.

I Oslo kan du kombinere gå- eller skiturer i marka med skøyter på Spikersuppa, bading i Oslofjorden, shopping, uteliv, god mat og kultur. Byen har over 40 museer og landets største scener for opera, ballett og teater. 

Hovedstaden ble i 2019 utnevnt til europeisk miljøhovedstad. Mer enn halvparten av Oslo bykommune er dekket av skog og parker, og fjorden strekker seg hele veien inn til sentrum.

Thon Eiendom har flere nye boligprosjekter i Oslo, og eldre bygårder i sentrum av Oslo restaureres og pusses opp for å kunne tilby moderne og sentrumsnære utleieleiligheter.

Byen, marka eller fjorden

Oslo byr på aktiviteter i byen, i marka eller ved fjorden - og noe for alle. Her kan du benytte deg av opplevelser som vinterpark, skøytebane, alpinsenter, klatrepark, museum, teater, spa, bowling, minigolf og lekeland. 

Om sommeren kan du besøke populære badeplasser som Frogner Bad, Bislet bad eller Tøyenbadet. I tillegg til flotte bystrender som Sørenga sjøbad og Tjuvholmen bystrand.

I Oslofjorden er det tilrettelagt muligheter for øyhopping eller fjordcruise.

Norges største handlegater

Ta turen til Norges største handlegater, Karl Johans gate og Bogstadveien, eller et av Norges største kjøpesentre, Storo Storsenter.

Her finner du alt du trenger innen mote, design, interiør og servering - fra sjarmerende nisjebutikker til større internasjonale merkevarer.

Historiske attraksjoner

Enten du liker Opera og ballett eller vandring i byen så finner du spennende attraksjoner rundt hvert hjørne. 

Oslo har flotte parker og historiske museum som Vigelandsparken, Holmenkollen skimuseum, Norsk Folkemuseum, Nobels Fredssenter og flere kunstsenter.

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark. Skulpturene er utført av en enkelt kunstner og parken er åpen for besøkende hele året, døgnet rundt.

Leie leilighet?

Thon Eiendom leier ut over 1500 leiligheter, de fleste sentralt i Oslo. Leilighetene varierer i både størrelse og standard – alt fra hybler med delt kjøkken og bad, til større leiligheter med høy standard. Vi hjelper gjerne med å finne boligen for deg. 

Les mer om bolig til leie i Oslo

Ønsker du å vite mer om bolig til leie i Oslo?

En perfekt sykkelby, med korte avstander mellom knutepunkter og attraksjoner.
1 / 6
Bystranden på Tjuvholmen er spesielt populær om sommeren.
2 / 6
I marka finner du flotte skiløyper om vinteren.
3 / 6
Tusenfryd - Norges største fornøyelsespark.
4 / 6
Vigelandsparken er verdens største skulpturpark og er åpen døgnet rundt gjennom hele året.
5 / 6
Karl Johans gate - Norges største handlegate med et yrende folkeliv, butikker og restauranter.
6 / 6